Home » » Μπρούσκο: Οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας (27/4-1/5/15)

Μπρούσκο: Οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας (27/4-1/5/15)

Μπρούσκο: Οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας (27/4-1/5/15)
27/4Δευτέρα 
342o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μελίνα χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της, όταν η Δήμητρα της ανακοινώνει πως δεν έχει πάρει ακόμα την τελική της απόφαση για το αν θα γίνει παρένθετη μητέρα ή όχι, στο παιδί της. Η οικογένεια Ματθαίου, με πρώτη και καλύτερη τη γιαγιά Ανδριανή χαίρονται για την επανένωση Ματθαίου-Όλγας, αγνοώντας πως είναι «κάλυψη» για να ξεσκεπάσουν τα βρόμικα σχέδια του Διαμαντή. Στο μεταξύ ο Χρήστος, δέχεται και δεύτερη επίθεση εκφοβισμού από αγνώστους. Ο Παύλος, ταραγμένος απ’ την ξαφνική αναχώρηση της Λουκίας για Νέα Υόρκη επιχειρεί να επικοινωνήσει μαζί της. Ο Μάρκος, παρασύρει τη Δάφνη σ’ ένα διήμερο στην Αθήνα, φτάνοντας όμως εκεί προσπαθεί να μην πέσουν στην αντίληψη της, τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα που έχει με κάποια γυναίκα. Ενοχλημένος απ’ την παρέμβαση της Αναστασίας, σχετικά με τις επαφές που έχει με την κόρη του, ο Σήφης αρνείται να παρευρεθεί στο γάμο του Πάτροκλου. Προσπαθώντας να φτιάξει τη διάθεση της Μελίνας, ο Αχιλλέας κανονίζει να ταξιδέψουν άμεσα για Κρήτη, φτάνοντας όμως στα Χανιά, θα δεχτεί την προκλητική στάση του Σήφη!

28/04 ΤΡΙΤΗ
343o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Πάτροκλου, έχουν μπει στην τελική ευθεία και οι Ματθαίοι έχουν κατέβει στα Χανιά για να παραστούν. Ο Αχιλλέας για μια ακόμα φορά θα δεχτεί την πρόκληση του Σήφη και οι δυο άντρες θα συγκρουστούν άσχημα, αφού πάντα μέσα στο μυαλό του Σήφη υπάρχουν τα κατάλοιπα του πληγωμένου του εγωισμού από την εγκατάλειψη της Μελίνας. Ο Ματθαίος και η Όλγα, ενώ έχουν ήδη υπογράψει το διαζύγιό τους, συμφωνούν να το κρατήσουν μυστικό απ΄ όλους προκειμένου να καταφέρουν να παγιδεύσουν και να αποκαλύψουν τον Διαμαντή. Στο μεταξύ η Λουκία με το μωρό βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, γεγονός που αντιμετωπίζει με κατανόηση ο Παύλος Γιαννακάκης, ο οποίος παράλληλα καλεί τον Σήφη για να του δείξει στοιχεία που διαψεύδουν τις συκοφαντίες του Διαμαντή εναντίον του. Ο Μανωλιός έχει αποφασίσει να δείξει την εικόνα του "σκληρού Κρητικού" τόσο στην Κωνσταντίνα, όσο και τους εργάτες στα αμπέλια. Αυτός ο καινούργιος "εαυτός" του Μανωλιού, μόνο γέλια θα προκαλέσει σε όλους. Η Δάφνη και ο Μάρκος στην Αθήνα, απολαμβάνουν τις διακοπές τους, μέχρι που μια συνάντηση της Δάφνης με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, θα τα αλλάξει όλα.. Η μητέρα της, η Ζωή, (Μάρθα Καραγιάννη) συναντιέται μαζί της…

29/04 ΤΕΤΑΡΤΗ
344o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Αναστασία, αντικρίζοντας την Όλγα με τον Ματθαίο, πληγώνεται και νιώθοντας για μία ακόμα φορά προδομένη απ’ τον άντρα που αγαπάει βαθιά, αντιδρά με αγένεια, ενώ ο Διαμαντής αρπάζει την ευκαιρία να ενισχύσει πιο πολύ την οργή της. Παράλληλα η προσπάθεια του Παύλου να ξεσκεπάσει στον Σήφη, τον Διαμαντή, πέφτει γι’ άλλη μια φορά στο κενό. Στην Αθήνα, η Δάφνη έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την μητέρα της, ξυπνώντας της δυσάρεστες αναμνήσεις, σ’ αντίθεση με την Μελίνα και τον Αχιλλέα, που η παραμονή τους στα Χανιά, δεν παύει λεπτό να τους θυμίζει το ξεκίνημα του μεγάλου τους έρωτα. Ο γάμος του Πάτροκλου και της Άννας πλησιάζει κι η Δήμητρα επιστρατεύει όλο της το κουράγιο προκειμένου να μην αντιληφθεί κανείς το πόσο πολύ υποφέρει. Η Λουκία, θα κατηγορήσει γι’ άλλη μια φορά τον Σήφη πως της διέλυσε την ζωή, δημιουργώντας του τύψεις, ενώ η ιδέα πως η κόρη του θα μεγαλώσει δίπλα σ’ έναν ξένο άντρα, αφού η Αγγελική παντρεύεται γεννάνε στον Σήφη παράλογες σκέψεις.

30/04 ΠΕΜΠΤΗ
345o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μηνάς μένει άναυδος με το Σήφη που επιμένει να θέλει ο Αντρέας, ο σύντροφος της Αγγελικής να βγει από τη μέση. Η Λουκία προτείνει στον Παύλο να πάει αυτή στην Ισπανία, προκειμένου να βρει τις αποδείξεις που χρειάζεται για να αποδείξει στον Σήφη, ότι δεν τους είχε εγκαταλείψει τότε με χρέη και να ξαναφτιάξουν οι σχέσεις τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι η Λουκία κάνει και δεύτερες ύπουλες σκέψεις. Το γλέντι που κάνει η Άννα παραμονή του γάμου της, κινδυνεύει να χαλάσει, όταν η Αναστασία που είναι και η κουμπάρα, αρνείται να είναι στον ίδιο χώρο με την Όλγα. Ο Αχιλλέας συνεχίζει να παίρνει τηλεφωνήματα με απόκρυψη, από την Αλεξάνδρα, αναστατώνοντας το ζευγάρι. Ο Διαμαντής νευριάζει πολύ με τα ανίψια του, όταν η Αναστασία αρνείται να συνεργαστεί με την Όλγα, και ο Σήφης αρνείται να παρευρεθεί στον γάμο του Πάτροκλου. Ο Χρήστος ξαφνιάζεται, όταν βλέπει τον Ματθαίο και την Αναστασία σε μια τρυφερή τους στιγμή.. Ο Μανωλιός προσπαθεί να πείσει την Δάφνη να φτιάξει τις σχέσεις της με την Κωνσταντίνα, εκείνη όμως είναι ανένδοτη. Η Όλγα και ο Ματθαίος προχωρούν τα σχέδια τους ενάντια στο Διαμαντή.. Η Ζωή αν και φοβάται την αντίδραση της Δάφνης, αφήνει τον Μάρκο να σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο μάνα και κόρη θα ξανασυναντηθούν. Η Δήμητρα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του γάμου του Πάτροκλου, και παρ’ όλες τις προσπάθειες της να κρυφτεί, η μικρή Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους τα πραγματικά αισθήματα της μητέρας της για εκείνον. Ο Διαμαντής πιάνει την Μελίνα σε κρυφό ραντεβού με τον Σήφη!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/5
346 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 
Η μέρα του γάμου του Πάτροκλου έχει φτάσει και σύμφωνα με την επιθυμία του Διαμαντή πρέπει να τηρηθούν όλες οι παραδόσεις και τα κρητικά έθιμα, πράγμα που φέρνει τον Πάτροκλο σε δύσκολη θέση, αλλά δεν θα χαλάσει το χατίρι στον πατέρα του, ακόμα κι όταν θα αναγκαστεί με μαντινάδες να "παρακαλέσει" τους γονείς της Άννας να του παραδώσουν τη νύφη. Στο μεταξύ η Δήμητρα, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς υποχρεώνεται να παρακολουθήσει τον γάμο του άντρα με τον οποίον είναι ερωτευμένη. Η Βασιλική, τελευταία στιγμή αποφασίζει να μην πάει στον γάμο για χάρη του Μηνά, ενώ ο Μανωλιός που αποφασίζει να τους κάνει "καζούρα" θα το μετανιώσει πικρά, αφού ο Μηνάς δεν αστειεύεται. Ο Χρήστος βρίσκει την ευκαιρία να μπει κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή και να βρει μερικά σημαντικά στοιχεία που τον ενοχοποιούν. Η τρυφερή σχέση, που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μελίνα και τη μικρή Στεφανία ενοχλεί πολύ τόσο τον Αχιλλέα, όσο και την Αγγελική, που θα επιτεθεί στη Μελίνα. Στην Αθήνα, η Δάφνη δέχεται να ακούσει τη μάνα της, να της λέει και την δική της εκδοχή για τα γεγονότα που αφορούν στο παρελθόν…
Share this article :
loading...