Home » » Ο… απολογισμός του Ανδρέα Γεωργίου

Ο… απολογισμός του Ανδρέα Γεωργίου

andreas-georgiouΟ Ανδρέας Γεωργίου έχει κάνει λάθη στην επαγγελματική του πορεία και τα έχει αναγνωρίσει. Όπως δήλωσε ο ίδιος στο «Big Fish», από τα λάθη του έμαθε και βγήκε πιο δυνατός. Το θεωρεί μάλιστα και «τύχη» που του συνέβησαν.
Η μεγαλύτερη ενόχλησή του από λάθη του παρελθόντος, αφορά τη σειρά «31 Δρόμοι» και το γεγονός ότι δεν επέλεξε να έχω στην ομάδα του έμπειρους ανθρώπους.
Ενώ η σειρά είχε όλες τις προδιαγραφές να γίνει τεράστια επιτυχία, η συνεργασία του με ερασιτέχνες, χωρίς σενάριο, χωρίς τα βασικά συστατικά, «έκαψε» ουσιαστικά το δυνατό χαρτί που είχε, όπως είπε ο Ανδρέας.
Μετά από αυτή την αποτυχία, αποκάλυψε πως έπεσε σε κατάθλιψη. Όταν γύρισε από την Αμερική συνειδητοποίησε πως «ήταν στο μηδέν», χωρίς δουλεία και χωρίς κανένα σχέδιο. Για δύο εβδομάδες «παρέλυσε» και έμεινε ξαπλωμένος να κοιτάζει το ταβάνι. Ήταν κάτι που διαχειρίστηκε μόνος του.
Είχε διαβάσει κάποτε κάτι που τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα: «για να σηκωθείς πρέπει να γονατίσεις». Έτσι και εκείνος παραδέχθηκε στον εαυτό του ότι γονάτισε και ήρθε η ώρα να σηκωθεί.
Ποτέ δεν του πέρασε από το μυαλό ότι δεν κάνει για αυτή τη δουλειά, απλά έπρεπε να βρει τους κατάλληλους τρόπους για να την πραγματοποιήσει και να τη δω λίγο πιο σοβαρά και πιο ώριμα.
Μπορεί λοιπόν να ξεκίνησε πάλι από το μηδέν αλλά, έμαθε πλέον να είναι «δύο βήματα μπροστά». Κάνει κάτι τώρα, αλλά έχει ήδη προγραμματισμένο το επόμενο του βήμα, δημιουργώντας ταυτόχρονα και κάποιο «Plan Β» σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.
Αυτός ήταν ο λόγος που έγινε παραγωγός. Να μπορεί να κάνει τα πράγματα που θέλει, όπως τα θέλει και με τον τρόπο που τα ονειρεύεται, χωρίς καμία επέμβαση.
Τελειώνοντας τόνισε ότι, αν ήταν απλώς ο σκηνοθέτης κάποιας άλλης παραγωγής, ίσως να μην μπορούσε να κάνει ταξίδια. Τώρα υπάρχει ένα μπάτζετ από το κανάλι, το οποίο μοιράζει στην παραγωγή.
Πηγή: verysorry.gr
Share this article :
loading...