Home » » Μπρούσκο: Στο τμήμα ο Διαμαντής!

Μπρούσκο: Στο τμήμα ο Διαμαντής!

Σασπένς στο «Μπρούσκο» με τον Σήφη να καταδίδει τον θείο του στην αστυνομία και την Αναστασία να αποκαλύπτει την αλήθεια στον Ματθαίο.

Ο Σήφης, έχοντας ανακαλύψει στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του Διαμαντή τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα από την απαγωγή της Μελίνας και συνειδητοποιώντας πως ο θείος του είναι υπεύθυνος για την οικονομική του καταστροφή, αποφασίζει να τον καταδώσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.
Στο τμήμα ο Διαμαντής
Ο Μηνάς του εξηγεί πως θα ξεσπάσει τεράστιο σκάνδαλο στην τοπική κοινωνία και πως θα θιγεί και το δικό του όνομα, ωστόσο ο νεαρός Γιαννακάκης λίγη ώρα αργότερα μεταβαίνει στην αστυνομία και καταδίδει τον θείο του, κατηγορώντας τον ως τον εγκέφαλο της επιχείρησης που στήθηκε για να απαχθεί η Μελίνα Ματθαίου. Μάλιστα τους δίνει στοιχεία για τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που βρίσκονται στο χρηματοκιβώτιο του Διαμαντή.
Στη συνέχεια εκδίδεται ένταλμα έρευνας στο σπίτι του επιχειρηματία και, αφού τα χρήματα εντοπίζονται, ο Διαμαντής συλλαμβάνεται. Ακολουθούν πολύωρες ανακρίσεις, ωστόσο ο οινοποιός αρνείται τις κατηγορίες για την απαγωγή υποστηρίζοντας πως πράγματι τα χρήματα είναι προσημειωμένα, ωστόσο προέρχονται από πώληση μεγάλης παρτίδας κρασιού που απέκρυψε από την εφορία και «δείχνει» ως υπευθύνους της απαγωγής τα πρόσωπα που του έδωσαν τα χρήματα αυτά για να πάρουν τη μεγάλη παραγγελία του κρασιού.
Στην τοπική κοινωνία ξεσπά μεγάλο σκάνδαλο και φυσικά για τις ραγδαίες εξελίξεις ενημερώνονται τόσο ο πατέρας του Σήφη Παύλος Γιαννακάκης όσο, φυσικά, και η Αναστασία.
Συμπτωματικά στο νησί βρίσκεται και ο Ματθαίος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με την αγαπημένη του και να της δηλώσει πως σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να πάρει διαζύγιο από την Ολγα προκειμένου να ζήσουν μαζί.
Στο τμήμα ο Διαμαντής
Την ώρα που το ζευγάρι συζητά για τη σχέση του, η Αναστασία ενημερώνεται για τη σύλληψη του θείου της και καταρρέει ψυχολογικά. Εκείνη τη στιγμή, ούσα ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, αποκαλύπτει στον Ματθαίο πως το παιδί δεν είναι του Αντώνη, όπως όλοι νόμιζαν, αλλά του ίδιου.
Στο τμήμα ο Διαμαντής
Ο «πατριάρχης» των Ματθαίων παρακολουθεί έκπληκτος την αποκάλυψη της αγαπημένης του.
Στην Κύπρο, Αχιλλέας και Μελίνα, που δεν γνωρίζουν ακόμη τα γεγονότα, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, παρά τις συνεχείς και έντονες προσπάθειες της Αλεξάνδρας να δημιουργήσει ρήγματα στη σχέση τους.
Ωστόσο το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο για ακόμη μία φορά, καθώς η νέα οικιακή βοηθός που έχουν στο σπίτι είναι ένα πρόσωπο με σκοτεινούς σκοπούς που θέλει να τους βλάψει...
ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ: Ο Νεκτάριος προσπαθεί να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του: να μείνει με τη γυναίκα του, τη Δήμητρα, και τα τρία τους παιδιά ή να τα παρατήσει όλα για να ζήσει τον μεγάλο του έρωτα με την Αντιγόνη. Ενα απρόβλεπτο γεγονός θα φέρει εξελίξεις και σε αυτήν την ιστορία...
ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ    Πηγή
Share this article :
loading...