Home » » Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 12/5/2015

Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 12/5/2015

Ο Αχιλλέας παρέα με τη Μελίνα είναι χαρούμενοι στην ιδέα να υιοθετήσουν ένα παιδί και έτσι ο έρωτάς τους φουντώνει όλο και περισσότερο. 
Μια συγκλονιστική ανακάλυψη θα κάνει ο Ματθαίος και είναι έντρομος γιατί την ώρα που μίλαγε με την Όλγα και σχεδίαζαν πως θα καταστρέψουν τον Διαμαντή το κινητό του είχε παραμείνει ανοιχτό μετά τη συνομιλία που είχε με την Αναστασία. Μια άσχημη συζήτηση θα υπάρξει δημόσια ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Πάτροκλο και έτσι η Άννα θα θυμώσει πάρα πολύ.

Ο Μηνάς θα κάνει τρομερές προσπάθειες ώστε να μπορέσει να συμφιλιώσει την Βασιλική με τον Σήφη αλλά οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό. Ο Μάρκος νιώθει ξανά ότι η γυναίκα του τον παραμελεί και όταν το καταλάβει η Δάφνη θα ταραχτεί πάρα πολύ. 
Η Αλεξάνδρα νομίζει πως ο Αχιλλέας μιλάει πολύ άσχημα για εκείνη και διασύρει το όνομά της στην Κύπρο και έτσι θα κάνει κάτι που θα ταράξει το γάμο της Μελίνας με του Αχιλλέα. 
Στο Μηνά θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη ο Σήφης και θα του πει ότι από λεπτό σε λεπτό θα συλληφθεί ένας από τους απαγωγείς της Μελίνας μη γνωρίζοντας ο Σήφης αλλά και ο Διαμαντής πως τώρα ξεκινάει η αρχή του τέλους.  Πηγή
Share this article :
loading...