Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 352

Μπρούσκο Επεισόδιο 352

Τον χωρισμό του Ματθαίου και της Όλγας περιμένει η Αναστασία με ανυπομονησία αλλά μια συζήτηση που θα ακούσει στο τηλέφωνο θα τη βάλει σε πάρα πολλές σκέψεις.
Η Αναστασία θα κάνει μια τρομερή ανακοίνωση και θα πει στον Σήφη ότι θα βαφτίσει το γιο του πατέρα της του Παύλου, αλλά ο Σήφης και ο Διαμαντής θα γίνει έξω φρενών με αυτή την απόφαση που είχε πάρει η Αναστασία.
 Όπως σας είχαμε αναφέρει στα προηγούμενα επεισόδια η Δήμητρα πήρε τελικά την απόφαση να δουλέψει στο οινοποιείο και έτσι οι Ματθαίοι θα την υποδεχτούν με μια όμορφη γιορτή. 
Ο Νεκτάριος θα αλλάξει πάλι και θα αρχίσει να προσεγγίσει την Δήμητρα ξανά με ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον. Η Λουκία είναι πολύ δυσαρεστημένη και κάνει παράπονα στον Παύλο και τη Δάφνη γιατί έμαθε ότι έκαναν τραπέζι στον Παύλο μαζί με την αγαπημένη του την Αντωνία και θα τους φέρει σε τρομερά δύσκολη θέση.
Ο Αχιλλέας παρέα με τη Μελίνα πήρα την απόφαση να πάρουν μια γυναίκα στο σπίτι ώστε να τους κάνει της δουλειές την Ανδρούλα αλλά δεν γνωρίζουν ότι η ίδια τους επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.
Η Μελίνα δεν έχει βγάλει στιγμή απ το μυαλό της το θέμα του παιδιού και θα ζητήσει από τον Αχιλλέα να προχωρήσουν και να πάνε σε υιοθεσία.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 353 εδώ

Share this article :
loading...