Home » » Μπρούσκο: Το μεγάλο φινάλε υπογράφεται με το αίμα του Σήφη και του Διαμαντή!

Μπρούσκο: Το μεγάλο φινάλε υπογράφεται με το αίμα του Σήφη και του Διαμαντή!

Για ένα δραματικό φινάλε οδεύει ο 2ος κύκλος του Μπρούσκο και το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό... 

Δείτε την ανατρεπτική εξέλιξη όπως την περιγράφει το περιοδικό TV Ζάπινγκ:

Ο Μηνάς και η Βασιλική είναι χαμένοι στην ευτυχία τους την ημέρα του γάμου τους έχοντας δίπλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 


Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!  
Θρίλερ με τη Μελίνα, τον Αχιλλέα και το Σήφη

Ο Αχιλλέας και η Μελίνα κατευθύνονται στην παραλία για το γαμήλιο γλέντι και βρίσκουν στο δρόμο έναν λιπόθυμο άντρα. Σταματούν για να τον βοηθήσουν αλλά αυτός με την απειλή όπλου τους οδηγεί σε ένα ερημικό μέρος. Εκεί οι πληρωμένοι δολοφόνοι αναγκάζουν τη Μελίνα να βρει τρόπο ώστε να φτάσει στο σημείο ο Σήφης. Παρά τις αντιδράσεις της τελικά αναγκάζεται να ζητήσει από το Σήφη να πάει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα λέγοντάς του ότι της έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου. Ο Σήφης ξεκινά να πάει έχοντας μαζί του και το όπλο του για να ρίξει μπαλοθιές στο γαμήλιο γλέντι. Όταν φτάνει βλέπει τη Μελίνα να κλαίει ενώ ο άντρας έχει το όπλο στο κεφάλι του Αχιλλέα. Ο Αχιλλέας όμως καταφέρνει να τον αφοπλίσει και φωνάζει στο Σήφη και τη Μελίνα  να τρέξουν να σωθούν. Τότε εμφανίζονται ακόμη 3 οπλισμένοι άντρες και τους απειλούν: "Εδώ θα πεθάνετε και οι τρεις!".

Ο Σήφης βλέπει τη Μελίνα να απειλείται και μπαίνει μπροστά της για να την προστατέψει. Ένας πυροβολισμός ακούγεται και ο Σήφης πέφτει στο έδαφος βαριά τραυματισμένος με τη Μελίνα να σπαράζει στα κλάματα και να φωνάζει με όση δύναμη της έχει απομείνει. Την ίδια στιγμή στο γάμο όλοι απορούν με την απουσία τους. Πάντως ο Σήφης δεν κινδυνεύει να πεθάνει καθώς στα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου θα έρθει αντιμέτωπος με νέες περιπέτειες και έναν μεγάλο έpωτα... με την Όλγα (!) με την οποία ήρθε κοντά στην προσπάθειά του να την προστατέψει από τις εγκληματικές ενέργειες του Διαμαντή.

Ο Διαμαντής αυτοκτονεί!

Τη στιγμή που ο Διαμαντής βρίσκεται στη φυλακή, ο Παύλος Γιαννακάκης έχει βαλθεί να τον εξοντώσει οικονομικά. Έχει στην κατοχή του μια σειρά από έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δεν άφησε χρέη στην Αναστασία και το Σήφη όταν είχε εξαφανιστεί από την Κρήτη και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον του. Ο Διαμαντής ενημερώνεται γα τις κινήσεις του και αρχίζει να κλείνεται στον εαυτό του ενώ σκέπτεται όλα αυτά που έχει κάνει. Τα μυστικά του εχουν αρχίζει να βγάινουν στη φόρα και ο κάθε εχθρός του τον "χτυπάει" ανελέητα. Το ίδιο βράδυ βρίσκει στη φυλακή ένα όπλο και σημαδεύει τον εαυτό του. Πανικός επικρατεί στη φυλακή όταν ακούγεται ο πυροβολισμός και όλοι τρέχουν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι είναι πολύ σκληρός για να... πεθάνει...  Πηγή
Share this article :
loading...