Home » » Ελένη Βαϊτσου με έχουν βρίσει στο δρόμο για αυτά που έχει κάνει η Μελίνα!

Ελένη Βαϊτσου με έχουν βρίσει στο δρόμο για αυτά που έχει κάνει η Μελίνα!

Eleni-Vaitsou
Η αγαπημένη μας ηθοποιός Ελένη Βαϊτσου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα πρώτο θέμα και στη δημοσιογράφο Σοφία Χουντάση όπου αναφέρθηκε  και μίλησε για τα γεγονότα που την έχουν σοκάρει λόγω της αναγνωσιμότητας που έχει κερδίσει μέσα από την σειρά μπρούσκο.  

Δημοσιογράφος σε έχει σοκάρει η μεγάλη  αναγνωρισιμότητα που έχεις μέσα από τη σειρά μπρούσκο.

Ελένη Βαϊτσου Κοιτάξε στην πραγματικότητα δεν με έχει σοκάρει η μεγάλη αναγνωρισιμότητα αλλά οι κακές συμπεριφορές.  Το ότι με χαιρετάει  ο κόσμος και με ρωτάει τι πραγματικά θα συμβεί μέσα στη σειρά, για μένα είναι πολύ ευχάριστο. 
Αλλά ορισμένες φορές η υπερβολική θερμή αγάπη του κόσμου αλλά και η σύγχυση που προκαλεί ο ρόλος που παίζω μέσα στη σειρά, οδηγούν σε ορισμένες ακρότητες.  

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν υπάρξει στο δρόμο και με έχουν βρίσει  για κάτι που έχει κάνει η Μελίνα μέσα στη σειρά και ο κόσμος θεωρεί πως με γνωρίζει καλά επειδή με βλέπει κάθε μέρα στην τηλεόραση. 
Μου έχει τύχει να μου κάνουν κάποιες αδιάκριτες ερωτήσεις, που με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και ένα άλλο γεγονός που με είχε ενοχλήσει, ήταν η απαίτησή τους να βγάλω μια φωτογραφία μαζί τους μέσα σε τουαλέτα. Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!  
Share this article :
loading...