Home » » Μπρούσκο – Αποκλειστικό: Θα γίνουν γυρίσματα στη Φλωρεντία!

Μπρούσκο – Αποκλειστικό: Θα γίνουν γυρίσματα στη Φλωρεντία!

florentia-mprouskoΕπιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τέσσερις συντελεστές, χωρίς να υπολογίζονται οι σκηνοθέτες και οι κάμεραμαν, να ταξιδεύουν στη Φλωρεντία για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του Μπρούσκο.
Σύμφωνα με το πληροφορίες του alterinfo.gr το οποίο επικοινώνησε με άνθρωπο της σειράς και ενημερώθηκε για τους ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν στα συγκεκριμένα γυρίσματα και πρόκειται για τους Ματθαίο (Κούλλη Νικολάου), Σήφη (Αποστόλη Τότσικα), Αναστασία (Βαρβάρα Λάρμου) και Μανωλιό (Ανδρέα Βουγιούκα).
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Στην ιταλική πόλη πραγματοποιείται κάθε χρόνο γευσιγνωσία Κρητικών κρασιών, ενώ η περιοχή γύρω από τη Φλωρεντία είναι γεμάτη από αμπελώνες και είναι διάσημη για τα κρασιά της ποικιλίας Chianti, ενώ ευρέως γνωστά είναι τα Montalcino Brunello, Vino Nobile di Montepulciano και Super Tuscans.
Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στους ανθρώπους της δημοφιλούς σειράς να κάνουν γυρίσματα σε πραγματικό περιβάλλον, ενώ αυτό το ταξίδι θα είναι το τρίτο μετά το Πουκέ (στην Ταϊλάνδη) και το Παρίσι (στη Γαλλία) που είχαν προηγηθεί στον β’ κύκλο της σειράς.
Πηγή: alterinfo.gr
Share this article :
loading...