Home » » Ο υπέροχος «Ματθαίος» από το Μπρούσκο εγκαινίασε την έκθεση των μαθητών της Μ.Βαμβακούση στο κατάμεστο από κόσμο Μύλο.

Ο υπέροχος «Ματθαίος» από το Μπρούσκο εγκαινίασε την έκθεση των μαθητών της Μ.Βαμβακούση στο κατάμεστο από κόσμο Μύλο.

Ο υπέροχος «Ματθαίος» από το Μπρούσκο εγκαινίασε την έκθεση των μαθητών της Μ.Βαμβακούση στο κατάμεστο από κόσμο Μύλο.Μια υπέροχη έκθεση, ένας χαμογελαστός «Ματθαίος» στον καταπληκτικό Μύλο δημιούργησαν ένα μαγικό σκηνικό.
Την έκθεση ζωγραφικής των μαθητών της Μαρίας Βαμβακούση – Βαλσάμη εγκαινίασε ο Κούλης Νικολάου,ο γνωστός «Ματθαίος» του Μπρούσκο.
Ο κόσμος γέμισε από νωρίς τον Μύλο.
8.00 η ώρα έφθασαν η ζωγράφος Μαρία Βαμβακούση – Βαλσάμη με τον «Ματθαίο»
Τα εγκαίνια έγιναν και ο κόσμος απόλαυσε τις υπέροχες δημιουργίες των μαθητών.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!  


Δεκάδες πίνακες ζωγραφικής που οι μαθητές έφτιαξαν με πολύ αγάπη, μεράκι και με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Μ.Βαμβακούση – Βαλσάμη.
Ο Κούλης Νικολάου (Ματθαίος) με την απλότητά του και το χαμόγελο του κέρδισε τον κόσμο.
Δεν σταμάτησε να βγαίνει φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους και ευχαρίστησε από καρδιάς την ζωγράφο Μ.Βαμβακούση - Βαλσάμη για την πρόσκληση.
Ο Ματθαίος συγκινημένος δέχτηκε και το δώρο της Μ.Βαμβακούση – Βαλσάμη, μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου.
Σε δηλώσεις του ο «Ματθαίος» τόνισε «...Νιώθω φοβερά χαρούμενος και ευτυχισμένος που είμαι εδώ και για την αγάπη που δείχνεται όλοι σας τόσο απλόχερα και όμορφα και η Μαρία και ο Αντώνης και η οικογένεια της, αλλά νιώθω και ιδιαίτερα συγκινημένος για αυτό που κάνει η τέχνη και το κάνετε εδώ με την ζωγραφική, δηλαδή είναι υπέροχο, νομίζω τονίζει ότι είναι ότι χρειάζεται ο άνθρωπος να ασχολείται και σαν μεγάλοι και σαν παιδιά, για να είμαστε πάντα παιδιά και δημιουργικά...»
Η ζωγράφος Μαρία Βαμβακούση ευχαρίστησε τους χορηγούς, ενώ τόνισε «ένα Μπρόυσκο ακόμα δεν κάνει κακό» ενώ όταν του πρόσφερε το δώρο συγκινήθηκε ο (Ματθαίος) και του είπε « είναι αγιογραφημένο από εμένα γιατί ξέρω τι νιώθεις για τον Άγιο Νεκτάριο», ενώ συμπλήρωσε ο (Ματθαίος) « θα το μοιραστώ μαζί σας, εδώ είναι ο Άγιος Νεκτάριος, είναι ο γιός μου, είναι ταμένος ο γιός μου στον Αγιο Νεκτάριο οπότε καταλαβαίνετε την συγκίνηση μου...»


Αξίζει να σημειώσουμε ότι η έκθεση ζωγραφικής φιλοξενήθηκε στον καταπληκτικό Μύλο του Ζαχαρία Παππούλη και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτη με την υπέροχη θέα, για πολιτιστικές προτάσεις.  Δείτε Περισσότερες Φωτογραφίες εδώ
Καλό Καλοκαίρι σε όλους.   Πηγή
Share this article :
loading...