Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 414

Μπρούσκο Επεισόδιο 414

Αυτή η έκπληξη που άφησε όλους άναυδος στον γάμο του Ματθαίου και της Αναστασίας είναι η παρουσία της γιαγιάς Ανδριανής αλλά και του Σήφη στον γάμο και αυτό το γεγονός θα δώσει πολύ μεγάλη χαρά στους μελλόνυμφους.

  Όμως στη συνέχεια τα χαμόγελα όλων θα σταματήσουν στην βάφτιση του μωρού, γιατί η Αναστασία τους επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα είναι δυσάρεστη για τους συγγενείς και αυτή η έκπληξη είναι ότι στην βάφτιση του μωρού θα ακουστεί και το όνομα Διαμαντής.

 Στη συνέχεια βλέπουμε τη Χρυσάνθη να έχει ένα χαρτί στα χέρια της και να πηγαίνει στο κτήμα Δημοσθένους και να το γυρνάει όλο, ώστε να βρει ένα συγκεκριμένο σημείο.  

Στην Κρήτη η Όλγα, η Αλίκη και ο Κίκης κάθονται και πίνουν παρέα και ο καθένας σκέφτεται το δικό του πρόβλημα. 

Ο Μανωλιός κυκλοφορεί με μία ράβδο χρυσού επάνω του, όπου θέλει να την πουλήσει στον Αχιλλέα που εκείνος το διασκεδάζει, αλλά η Μελίνα φοβάται μη τυχόν και τον κλέψουν. 

Στο γλέντι του γάμου που θα ακολουθήσει η Δάφνη έχει πιει και θα κάνει ανακοινώσεις δημοσίως που θα αφήσουν άναυδο τον Μάρκο.  

Η Χρυσάνθη αναχωρεί για την Ελβετία κι αυτό το γεγονός θα χαροποιήσει πάρα πολύ το Νικηφόρο για άγνωστους λόγους. 

 Με την Στεφανία επιστρέφει στα Χανιά ο Σήφης η οποία θα καταλάβει ότι η προτεραιότητα πλέον του πατέρα της είναι η Όλγα και θα ζητήσει βοήθεια από κάποιο κοντινό τους πρόσωπο, ώστε να φύγει από το σπίτι. Πηγή
Σου αρέσει το Μπρούσκο; Κάνε like για να βλέπεις επεισόδια και νέα!

Share this article :
loading...