Home » » Μπρούσκο – Επεισόδιο 488 (Περίληψη)

Μπρούσκο – Επεισόδιο 488 (Περίληψη)

Κι ενώ στα Χανιά γίνεται πραγματικός πόλεμος, με ενέδρες, πυροβολισμούς, παρακολουθήσεις και δολοφονίες, στην Κύπρο η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι της πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Πάτροκλος πηγαίνει να αγκαλιάσει τη Δήμητρα, αλλά η Δήμητρα του ζητάει να φύγει και να μην απλώσει ξανά χέρι πάνω της.

Το ίδιο κάνει και ο Νεκτάριος με την Αλεξάνδρα, της ζητάει να σταματήσουν αυτή τη σχέση, γιατί δεν έχει το μυαλό του πουθενά αλλού εκτός από την οικογένειά του. Η Αλίκη λιποθυμάει εκατό φορές μόλις της λέει ο Χρήστος ότι δεν πρόκειται να παντρευτούν, αλλά φαίνεται ότι το έκανε για να τη συνεφέρει μετά την γκάφα που έκανε και τηλεφώνησε στην Μελίνα.


Στο μεταξύ, η Μελίνα που ζει όλη αυτή την κατάσταση, δεν μπορεί να χαρεί την εγκυμοσύνη της, είναι συνεχώς θλιμμένη και όπως εξομολογείται στην Αλεξάνδρα, φοβάται ακόμα και το χειρότερο.

Τέλος, ο Ματθαίος αρχίζει να νιώθει και πάλι τρυφερά για την Αναστασία, αλλά ο εγωισμός του δεν τον αφήνει ούτε να το παραδεχτεί, ούτε και να της το εκδηλώσει κι έτσι αποφασίζει να μπει στην τελική ευθεία με το διαζύγιο.

Δείτε τις περιλήψεις των υπόλοιπων επεισοδίων :

Μπρούσκο – Επεισόδια 484,485,486,487,488 (Περιλήψεις)

Share this article :
loading...