Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 354

Μπρούσκο Επεισόδιο 354

Η Μελίνα θα δει στο μπουφάν του Αχιλλέα να υπάρχει κραγιόν και όπως σας είχαμε αναφέρει στα προηγούμενα επεισόδια αυτό θα το κάνει η Αλεξάνδρα εσκεμμένα και η Μελίνα θα κάνει σκηνή ζηλοτυπίας ενώ ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
 Ο Μάρκος νιώθει πάλι ότι η Δάφνη τον παραμελεί αφού εκείνη κοιτά μόνο να βοηθήσει και να συμβουλεύσει τους υπόλοιπους κι έτσι ο Μάρκος θα της βάλει όρους. 
Ο Πάτροκλος θα συλληφθεί για την απαγωγή της Μελίνας και έτσι ο Σήφης θα μείνει με το στόμα ανοιχτό.  Όλοι είναι συντετριμμένοι και τρομερά φοβισμένοι αφού τρέμουν για την κατάσταση της υγείας της Αναστασίας αφού δεν ξέρουν σε ποιο νοσοκομείο είναι και το τηλέφωνο της είναι κλειστό. 
Ο Μανωλιός κατηγορεί την Κωνσταντίνα γιατί νομίζει ότι αυτή είναι υπεύθυνη για την δηλητηρίαση που έπαθε η Αναστασία. 
Έναν άσχημο καβγά θα έχει ο Νεκτάριος μαζί με τον Αχιλλέα αφού ο Αχιλλέας θα πει στο Νεκτάριο ότι ο Πάτροκλος είπε στην Αλεξάνδρα για το παλιό στοίχημα που είχε βάλει, όμως ο Νεκτάριος τον υπερασπίζεται. 

Η Μελίνα έχει πάει στην Αλεξάνδρα γιατί έχουν συνεδρία και η Αλεξάνδρα θα προσπαθήσει να επηρεάσει τη Μελίνα αρνητικά για τον Αχιλλέα με έναν ύπουλο τρόπο. 
Συγκλονιστικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού η Αντιγόνη θα πάρει την απόφαση να μιλήσει στα Νεκτάριο αλλά δυστυχώς για εκείνη ο Νεκτάριος θα την απορρίψει με το χειρότερο τρόπο κι εκείνη θα πάρει την απόφαση να πάει να τον βρει στην Κύπρο.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 355 εδώ
Share this article :
loading...