Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 355

Μπρούσκο Επεισόδιο 355

Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις στο Μπρούσκο αφού ο Σήφης έχει την υποψία ότι ο θείος του ο Διαμαντής κρύβεται πίσω απ την απαγωγή της Μελίνας και αυτό το γεγονός θα παρασύρει τους πάντες και τα πάντα μέσα στη σειρά. 
Ο Σήφης παίρνει την απόφαση να κάνει μια τρομερή αποκάλυψη και να πει για όλα τα στοιχεία που έχει σε σχέση με την απαγωγή της Μελίνας πριν όμως από αυτά θα κάνει μια κουβέντα μαζί της. Σε δικηγόρο έχουν πάει η Μελίνα παρέα με τον Αχιλλέα για να τους ενημερώσει τι χρειάζεται για να να κάνουν ώστε να υιοθετήσουν ένα μωρό και η Μελίνα είναι τρομερά ανυπόμονοι. 
Η κοπέλα που έχουν πάρει για να τους κάνει τις δουλειές την Ανδρούλα τους φέρεται πολύ παράξενα αλλά κανείς τους δεν γνωρίζει τι έχει στο μυαλό της αυτή η επικίνδυνη γυναίκα που την έχουν μαζί σπίτι τους.
 Σε όλους υποκρίνονται η Όλγα και ο Ματθαίος ότι ζουν μια φυσιολογική αγαπημένη ζωή αλλά και οι δυο τους το μόνο που περιμένουν είναι η αποκάλυψη του ρόλου του Διαμαντή. Στην Δήμητρα έχει επιστρέψει πάλι ο Νεκτάριος ενώ η Αντιγόνη προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα ξαναβρεί μαζί του αλλά ο Νεκτάριος έχει αλλάξει πλέον και στρέφεται προς τη γυναίκα του.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 356 εδώ
Share this article :
loading...