Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 357

Μπρούσκο Επεισόδιο 357

Ο Σήφης θα ξεκαθαρίσει στην Λουκία ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το γιο της και δεν το θεωρεί  αδελφό του  ούτε τώρα ούτε στο προσεχές μέλλον.

Άλλη μία εξέλιξη που δεν αναμενόταν είναι η Αναστασία θα συγκρουστεί μαζί της και θα ζητήσει από τον πατέρα της Παύλο Γιαννακάκη να την ζορίσει λιγάκι. Παράλληλα  βλέπουμε την Αλεξάνδρα να έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και προσπαθεί να δικαιολογήσει στην Μελίνα και στον Αχιλλέα από που ξέρει την Ανδρούλα.
Παράλληλα με αυτό το γεγονός η Ανδρούλα βοηθάει το ζευγάρι στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν ένα παιδί.  
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!

Η Άννα μαζί με τον Πάτροκλο θα έχουν μία έντονη κουβέντα  με την τελευταία να απαιτεί από τον Πάτροκλο να της εξηγήσει για ποιόν λόγο φοβάται ότι θα πάει στη φυλακή. 
Ο Νεκτάριος και αυτός με τη σειρά του προσπαθεί με κάθε τρόπο ώστε να δώσει μία ανάσα στη σχέση του με τη γυναίκα του και αυτό το γεγονός θα το μάθει η πρώην φιλενάδα του η Αντιγόνη.
 Ο Ματθαίος κάνει κάτι κρυφά από όλους δηλαδή θα κανονίσει ένα ταξίδι αστραπή για την Κρήτη για να πάει να δει την Αναστασία. Δυστυχώς όμως αυτήν την κουβέντα θα την ακούσει η Όλγα όπου και θα πληγωθεί για ακόμα μια φορά αφού νιώθει αισθήματα για τον Ματθαίο. 
Η Βασιλική θα οργανώσει τον γάμο της με τον Μηνά και θα θέλει να τον κάνει στα Μάταλα. Ο Μηνάς όμως φαίνεται ότι δεν συμφωνεί και θα εκφράσει έντονες αντιρρήσεις από τη μεριά του.  
Ο Μηνάς μαζί με τον Σήφη φαίνεται ότι σχεδιάζουν ένα κόλπο ώστε να καταφέρουν να διώξουν τον Διαμαντή από το σπίτι του, για να καταφέρει ο Σήφης να μπει μέσα στο σπίτι και να ψάξει για στοιχεία αλλά και για τα χρήματα που είχαν δώσει στην απαγωγή της Μελίνας.  Δυστυχώς όμως για τον Σήφη την ώρα που θα πάει να πει στο σπίτι ο κηπουρός θα τον δει και θα ειδοποιήσει κατευθείαν τον Διαμαντή. Ο Σήφης όμως θα προλάβει αλλά αυτό που θα δει θα τον σοκάρει έντονα.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 358 εδώ
Share this article :
loading...