Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 358

Μπρούσκο Επεισόδιο 358

Πλέον τα επεισόδια που ακολουθούν μέσα στην σειρά Μπρούσκο είναι σκανδαλώδες με τον Σήφη να είναι χαμένος στον ωκεανό μετά στοιχεία που ανακάλυψε μέσα στο χρηματοκιβώτιο του θείου του Διαμαντή και πλέον δείχνει να είναι βέβαιος ότι ο Διαμαντής  είναι αυτός που έχει στήσει την απαγωγή της Μελίνας. 
Ο Σήφης παλεύει με τα συναισθήματα του αλλά και με το σωστό της λογικής όπου τον κατευθύνει στην Αστυνομία για να πάει να καταγγείλει αυτό που έκανε ο θείος του ο Διαμαντής .
 Τελικά η απόγνωση του Σήφη θα τον οδηγήσει να στραφεί στον πατέρα του τον οποίον πλέον έχει αρχίσει και πιστεύει. 
Τώρα θα μεταφερθούμε στα Χανιά και σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου βρίσκεται ο Ματθαίος παρέα με την αγαπημένη του Αναστασία και χαίρονται μυστικά από όλους τις ερωτικές τους στιγμές και εκεί ο Ματθαίος προχωράει ένα βήμα παραπάνω και της κάνει επίσημα για ακόμα μία φορά πρόταση γάμου. 
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!


 Πλέον ο Αχιλλέας με την Μελίνας προχωρούν το θέμα του παιδιού και της υιοθεσίας και έτσι θα επισκεφθούν μία γυναίκα που θα θέλει να δώσει το παιδάκι της για υιοθεσία και έτσι η Μελίνα αρχίζει να σκέφτεται ότι αυτό το μωρό ίσως μπορέσει να το κάνει δικό της. 
Η Αλεξάνδρα όμως έχει αρχίσει και δουλεύει υπογείως όπου καταστρώνει ένα δόλιο σχέδιο και αυτό θα αφορά τη Μελίνα. Ταυτοχρόνως όμως θα προχωρήσει και στην αποκάλυψη της Ανδούλας μέσα στο σπίτι του Αχιλλέα αλλά και της Μελίνας .  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 359 εδώ
Share this article :
loading...