Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 359

Μπρούσκο Επεισόδιο 359

Όπως σας είπαμε και στο προηγούμενο επεισόδιο ο Σήφης μοιάζει σαν χαμένος και αυτό το γεγονός θα τον οδηγήσει στην πόρτα του πατέρα του ώστε να καταφέρει να βρει από κάποιον συμπαράσταση. 
Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του Παύλου Γιαννακάκη να του αποκαλύψει ο Σήφης τι πραγματικά συμβαίνει τελικά βλέπουμε τον νεαρό κρητικό να μην του λέει την αλήθεια και να συνεχίζει να βασανίζει το μυαλό του το τι πρέπει να κάνει δηλαδή εάν θα πρέπει να καταγγείλει τον θείο του στην ασφάλεια ή να κρατήσει το μυστικό θαμμένο βαθιά μέσα στην καρδιά του.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!

Η Μελίνα θα κάνει για ακόμα μια φορά σκηνή ζήλιας στον Αχιλλέα και αυτό αφορά το τηλεφώνημα που έκανε η Αλεξάνδρα σε εκείνον, αλλά τελικά ο Αχιλλέας τα καταφέρνει ύστερα από επίπονες προσπάθειες να καλύψει αυτό το τηλεφώνημα ότι δεν σημαίνει τίποτα. 
 Ο Αχιλλέας όμως είναι τυχερός αφού στην παρούσα φάση η γυναίκα του η Μελίνα φαίνεται να απασχολεί έντονα το μυαλό της με το μωρό και προσπαθεί να βρίσκει συνεχώς διάφορες δικαιολογίες ώστε να καταφέρει να πάει να το βλέπει. 

 Πλέον από ότι φαίνεται ίσως να μπαίνει ταφόπλακα στην σχέση Νεκτάριου Αντιγόνης με τον Νεκτάριο να διώχνει από δίπλα του την Αντιγόνη και να της εξηγεί ότι την έχει ξεπεράσει και ότι δεν σκοπεύει να αφήσει για εκείνη τη γυναίκα του την Δήμητρα.
Ο Ματθαίος μαζί με την Αναστασία φαίνεται να ζουν για τα καλά την σχέση τους αλλά και τον έρωτα τους μακριά αλλά ένα γεγονός που φοβίζει τον Ματθαίο είναι η στιγμή που θα κοντραριστεί άσχημα μαζί με τον Διαμαντή.
Ο Σήφης κάνει μία τελευταία και απεγνωσμένη κίνηση και θα τηλεφωνήσει στη Μελίνα ώστε να μάθει τι πραγματικά συνέβη τότε που την απήγαγαν και αυτή η κουβέντα θα είναι η οριστική για τον Σήφη ώστε να πάει να καταγγείλει κατευθείαν τον θείο του τον Διαμαντή στην Αστυνομία.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 360 εδώ
Share this article :
loading...