Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 360

Μπρούσκο Επεισόδιο 360

Οι εξελίξεις τρέχουν και βλέπουμε την Ανδρούλα να αποκαλύπτεται και θέλει να βγάλει από τη μέση την Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα.  Αργότερα βλέπουμε να πηγαίνει και να κάνει μία επίσκεψη στην Αλεξάνδρα και να της λέει τους πραγματικούς λόγους όπου και την έχουν οδηγήσει ώστε να κάνει κάτι τέτοιο και θα της ζητήσει ιατρική υποστήριξη.
Μεγάλη ρήξη θα υπάρξει ανάμεσα στη σχέση που έχει ο Ματθαίος αλλά και η γιαγιά αφού ο Ματθαίος θα τις αποκαλύψει ότι θα πάρει διαζύγιο μαζί με την Όλγα και ότι εκείνη που αγαπάει δεν είναι άλλη από την Αναστασία.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
 Η Δάφνη για να καταφέρει να ξανά αναθερμάνει την σχέση της μαζί με το Μάρκο θα επιστρατεύσει όλη την γοητεία της αλλά και την θηλυκότητα που διαθέτει σαν γυναίκα. 
Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε την Κωνσταντίνα να πηγαίνει και να κάνει μαθήματα ιταλικών στον Μανωλιό για να είναι κατάλληλα ετοιμασμένος την ώρα που θα πάει το ταξίδι του στην Ρώμη.
Ο μεγάλος έρωτας που νιώθει η Αντιγόνη για το πρόσωπο του Νεκτάριου θα την οδηγήσουν στην Κύπρο αλλά ύστερα από την απόδειξη που θα εισπράξει η Αντιγόνη έρχεται  σε μία κατάσταση απόγνωσης .
Άσχημα τα νέα για τον Πάτροκλο αφού θα πέσει στην αντίληψη της νέας γυναίκας του της Άννας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για το πρόσωπο της Δήμητρας και εκεί κάτω απαιτεί εδώ και τώρα εξηγήσεις για το τι πραγματικά συμβαίνει.
 Παράλληλα βλέπουμε τον Αχιλλέα μαζί με τη Μελίνα να ζουν στιγμές της απόλυτης ευτυχίας. 
Τώρα θα μεταφερθούμε στα Χανιά και στον νεαρό κρητικό τον Σήφη όπου έχει φτάσει σε ένα δίλημμα που αφορά το μέλλον της ζωής του και αυτό είναι εάν θα καταγγείλει το θείο του αυτή όμως η απόφαση που θα πάρει φαίνεται να δικαιώνει τον πατέρα του τον Παύλο Γιαννακάκη ύστερα από πολλά χρόνια απομόνωσης και λάσπης που έχει εισπράξει.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 361 εδώ
Share this article :
loading...