Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 361

Μπρούσκο Επεισόδιο 361

Σοκ θα επικρατήσει σε αυτό το επεισόδιο του Μπρούσκο αφού βλέπουμε τον Σήφη να καταγγέλλει τον άνθρωπο που του στάθηκε σαν πατέρας όλα αυτά τα χρόνια τον θείο του τον Διαμαντή και να τον θεωρεί υπεύθυνο για την απαγωγή της Μελίνας .
Πλέον ο κλοιός για το πρόσωπο του Διαμαντή έχει στενέψει ιδιαίτερα αφού ταυτοχρόνως μαθαίνει και για την προδοσία που του έστησε η Όλγα αλλά και για την χαλασμένη παρτίδα κρασιού που πήγε και έστειλε στην Κίνα ώστε να τους ανατρέψει τα σχέδια που είχε για να καταστρέψει τους Ματθαίους και τότε ο Διαμαντής με τη σειρά του να την απειλεί ότι θα την κάνει κομμάτια. 
Αυτήν την ιστορία θα την αποκαλύψει ο Ματθαίος στην αγαπημένη του Αναστασία. 
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ! Άσχημα τα νέα για το νεόνυμφο ζευγάρι δηλαδή τον Πάτροκλο και την Άννα αφού σε μια στιγμή έντονης εντάσεις ανάμεσα τους ο Πάτροκλος της παραδέχεται ότι το τηλεφώνημα που δέχτηκε ήταν με τη Δήμητρα και τότε ένας άγριος καβγάς θα ξεσπάσει αναμεταξύ τους. 
Ο Χρήστος με τον μυστικό του ρόλο που έχει μέσα στην σειρά θα θελήσει να προστατέψει την αδερφή του από τα πυρά που δέχεται από παντού, και έτσι θα υποδείξει στον Ματθαίο να είναι  λίγο πιο διακριτικός  με την μυστική σχέση που έχει με την Αναστασία. 
Ο Αχιλλέας μαζί με τη Μελίνα δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και αυτό οφείλεται στην υιοθεσία και αυτό το γεγονός θα τους οδηγήσει στα εμπορικά κέντρα ώστε να κάνουν τις απαραίτητες αγορές που χρειάζονται για να φέρουν το μωράκι όταν το υιοθετήσουν. 
Ο Αχιλλέας όμως δείχνει να είναι προβληματισμένος αφού η έντονη ανησυχία αλλά και τα αισθήματα που έχει η πραγματική μητέρα του παιδιού φαίνεται να τον προβληματίζουν.
Στο προσκήνιο επανέρχεται για ακόμα μία φορά η Ευριδίκη  όπου για ακόμα μια φορά θα συμπεριφερθεί άπληστα και θα αναγκάσει το Διαμαντή να φτάσει σε ένα σημείο που δεν αρέσει καθόλου στην Ευριδίκη.
Ο Διαμαντής παίρνει την απόφαση να δώσει ένα γερό μάθημα στην Ευρυδίκη που θα την στείλει στο νοσοκομείο.  Πηγή
Share this article :
loading...