Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 367

Μπρούσκο Επεισόδιο 367

Εάν και ο Διαμαντής  βρίσκεται μέσα στη φυλακή ζητάει από τους ανθρώπους του να πάνε και να βγάλουν από τη μέση την Όλγα. 

Ακόμα προχωράει σε μια κίνηση σημασία για εκείνον δηλαδή την αποκλήρωση του ανιψιό του, του Σήφη. Τελικά η εντολή του Διαμαντή μπαίνει σε εφαρμογή αλλά όλως τυχαίως φαίνεται ότι εκτός από την Όλγα κινδυνεύει και η ζωή του Σήφη. 
Η Μελίνα φαίνεται ότι δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Διαμαντής είναι ανακατεμένος στην απαγωγή της και δεν χάνει ευκαιρία να πάρει το μέρος του Σήφη αποκλείοντας ότι εκείνος είναι ανακατεμένος , γεγονός που εξοργίζει άσχημα τον άντρα της τον Αχιλλέα. 
Άσχημα φαίνεται ότι είναι τα νέα και για τον Πάτροκλο αφού τον οδηγούν ξανά στο τμήμα ώστε να τον ανακρίνουν σχετικά με την υπόθεση της Μελίνας. 
Τα δεδομένα όμως του Πάτροκλου φαίνεται ότι οι αστυνομικοί δεν τα πιστεύουν και θα καλέσουν την Βασιλική και τον Αχιλλέα για να επιβεβαιώσουν αυτά που λέει, αφού εκείνο το περιβόητο βράδυ βρίσκονταν μαζί στην Κύπρο. 

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Η Αντιγόνη φαίνεται ότι είναι βαθιά πληγωμένη από την άσχημη συμπεριφορά του Νεκτάριου απέναντί της, και παίρνει την απόφαση να πάει να βρει την Δήμητρα και να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη σχέση που είχε με τον Νεκτάριο. 
Οι εξελίξεις φαίνεται ότι τρέχουν μέσα στη σειρά και βλέπουμε την Αναστασία να παίρνει μια απόφαση ζωής τόσο για εκείνη αλλά και για το παιδί της αφού σκέφτεται να πάει και να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στο Ματθαίο ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 368 εδώ
Share this article :
loading...