Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 368

Μπρούσκο Επεισόδιο 368

Η Αναστασία πηγαίνει και αποκαλύπτει στο Ματθαίο όλη την αλήθεια για το παιδί. Ο Ματθαίος ακούγοντας όλη την αλήθεια δεν ξέρει τι να κάνει, από την μία θέλει να πετάξει από τη χαρά του για το παιδί που έχει και από την άλλη, φαίνεται ότι κρατάει αποστάσεις από την Αναστασία σχετικά με την αλήθεια που του έκρυψε τόσο καιρό, αφού δε του αποκάλυψε ότι είχε ένα παιδί. 
Αλλά η ευτυχία που νιώθει για το παιδί και η αγάπη του για την Αναστασία φαίνεται ότι υπερκαλύπτει όλα τα γεγονότα. 

Εμπόδιο στην Αναστασία για ακόμα μια φορά μπαίνει ο αδερφός της ο Σήφης αφού δεν μπορεί να δεχτεί ότι η αδερφή του είναι μαζί με το Ματθαίο.
 Η Αναστασία  βρίσκει , ένα άλλο εμπόδιο και αυτό είναι ο Διαμαντής  αφού μέσα από τη φυλακή προσπαθεί να πείσει την Αναστασία ότι ο Ματθαίος παίζει μαζί της για ακόμα μια φορά. 

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Ή Όλγα φαίνεται ότι είναι τρομοκρατημένη αφού κινδυνεύει και απευθύνεται στον Σήφη ώστε να τη βοηθήσει να γλιτώσει. Ο Σήφης τελικά θα την βοηθήσει, αλλά αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και οι δύο να βρεθούν νεκροί αφού ένας συνεργάτης του Διαμαντή τους έχει πλησιάσει και θα προσπαθήσει να σκοτώσει κατά τη διάρκεια μιας καταδίωξης που θα έχουν. 
Εν τω μεταξύ βλέπουμε και τον Πάτροκλο να είναι άσχημα τα πράγματα για εκείνον, αφού ο αστυνόμος τον έχει στριμώξει, ζητώντας του να του αποκαλύψει τι σχέση είχε με τον Γερμανό Φραντς Βάις. 
Η Μελίνα παρέα με τον Αχιλλέα ζουν την αγωνία τους αφού περιμένουν τι θα απαντήσει η Μάρθα σχετικά με το θέμα του παιδιού, δηλαδή εάν θα το δώσει το μωρό της για υιοθεσία.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 369 εδώ
Share this article :
loading...