Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 369

Μπρούσκο Επεισόδιο 369

Οι εξελίξεις συνεχίζουν και τρέχουν μέσα στην σειρά Μπρούσκο αφού η Αναστασία δέχεται άλλο ένα σοκ, όταν της αποκαλύπτει ο Ματθαίος , όλα τα σχέδια που είχε στήσει εναντίον του ο Διαμαντής, ασκώντας μεγάλες απειλές στην Όλγα , ώστε να ενεργήσει εναντίον τους. 

Ο Παύλος αποκαλύπτει στα αδέρφια όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται ώστε να πειστούν ότι εκείνος δεν τους παράτησε χρεωμένους στο παρελθόν και έφυγε. Η Δάφνη δείχνει να πιστεύει ότι ο πρώην άντρας της ο Διαμαντής  είναι αθώος και πηγαίνει και τον επισκέπτεται ξανά στη φυλακή. 

Ο Σήφης είναι τρομοκρατημένος και πηγαίνει και εμπιστεύεται στον καλό του φίλο τον Μηνά ότι ο άνθρωπος που πήγε να σκοτώσει την Όλγα και εκείνον είναι καθοδηγούμενος από τον θείο του τον Διαμαντή και ότι όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τον έχει εξοργίσει άσχημα. 

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Παράλληλα βλέπουμε την Μελίνα να είναι στενοχωρημένη και η αιτία είναι η φίλη της η Αντιγόνη που έχει πάρει την απόφαση ώστε να επιστρέψει στο Παρίσι για πάντα. 
Η Αλίκη φαίνεται ότι θα παρακάμψει τις εντολές που της έδωσαν οι φίλοι της και πηγαίνει και πιέζει τον Χρήστο ώστε να του αποσπάσει την περιβόητη πρόταση γάμου. 
Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε την  Ευρυδίκη  να το παίζει βαριά άρρωστη στον Αχιλλέα και έτσι θα το αποσπάσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ την ίδια ώρα ετοιμάζεται να του κάνει και μεγάλες αποκαλύψεις μπροστά στην Μελίνα. Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 370 εδώ


Share this article :
loading...