Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 370

Μπρούσκο Επεισόδιο 370

Ύστερα από το προηγούμενο επεισόδιο με την Ευρυδίκη να κάνει την βαριά άρρωστη η Μελίνα λέει στον Αχιλλέα να πάει και να καταγγέλλει στην αστυνομία την Ευρυδίκη ότι του απέσπασε χρήματα με ύπουλο τρόπο.

Η διαμάχη ανάμεσα στον Ματθαίο και τον Σήφη δεν σταματάει αφού ο Σήφης κατηγορεί τον Ματθαίο ότι είχε πρόθεση να βγάλει και άλλα χρήματα από τον θείο του τον Διαμαντή, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή της Όλγας.
Ακόμα κατηγορεί τον Ματθαίο ότι δεν υπολόγισε καλά ότι τη ζημιά που προκάλεσε ο Διαμαντής  θα την πληρώσει και η Αναστασία.

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Οι εξελίξεις προχωρούν για τα καλά και για την Δήμητρα, αφού θα την στριμώξει άσχημα η Άννα και θα της απαιτήσει να μάθει ποια ήταν η πραγματική σχέση που έχει μαζί με τον Πάτροκλο, αφού θέλει να ξεδιαλύνει αλλά και να ξεκαθαρίσει μια και καλή την όλη κατάσταση. 
Ο Σήφης καταφέρνει και μαθαίνει ποιος ήταν αυτός που κρυβόταν πίσω από την επίθεση της Όλγας και αναλαμβάνει με τον φίλο του τον Μηνά να πάνε να τακτοποιήσουν μια και καλή την όλη υπόθεση. 
Η Πανίτσα θα πάει και θα συμβουλεύσει την Δάφνη να είναι λίγο πιο καχύποπτη σχετικά με την ελευθερία που της έχει αφήσει να έχει ο Μάρκος.
Η γιαγιά κάνει κάτι το παράτολμο και το απίστευτο και κάνει ένα ταξίδι αστραπή στην Κρήτη όπου και θα επιτεθεί στην Αναστασία παρουσία και του Ματθαίου.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 371 εδώ
Share this article :
loading...