Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 371

Μπρούσκο Επεισόδιο 371

Πλέον η γιαγιά έφτασε ξαφνικά στην Κρήτη και θα πάει να επιτεθεί στην Αναστασία, αφού δεν μπορεί να δεχτεί ότι βρίσκεται δίπλα στο Ματθαίο. Ο Διαμαντής μέσα στη φυλακή ξεσκεπάζει το πραγματικό του πρόσωπο και σχεδιάζει πως μπορεί να εκδικηθεί για τα καλά την οικογένεια του Ματθαίου, αλλά και την Όλγα.
Ο Διαμαντής μέσα από τις γνωριμίες που έχει προσπαθεί να μεθοδεύσει την αθώωση του και να αφεθεί ελεύθερος. 
Μέρα με τη μέρα βλέπουμε ότι ο Σήφης έρχεται πιο κοντά με τον πατέρα του, ενώ μαζί με την κόρη του ο Σήφης θα γνωρίσουν το γιο που έχει ο Παύλος. 

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Αυτό το γεγονός δεν το βλέπει με καλό μάτι η Λουκία. Η Μελίνα κάνει κάτι το ξαφνικό και καλεί την Αλεξάνδρα για φαγητό στο σπίτι, γεγονός που θα φέρει σε άσχημη θέση τον Αχιλλέα, αλλά απ' ότι φαίνεται τίποτα δεν χαλάει την ευτυχία που έχει το ζευγάρι, αφού θα φέρουν στο σπίτι το παιδί που επρόκειτο να υιοθετήσουν. 
Ο Σήφης φαίνεται ότι καταφέρνει να ξετυλίξει το κουβάρι σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας που έγινε εναντίον της Όλγας, με την τελευταία να εξακολουθεί να βρίσκεται στον πιο θανάσιμο κίνδυνο, αφού Διαμαντής  έχει δώσει μέσα από τη φυλακή εντολή να την εκτελέσουν. 
Ο Ματθαίος θα πάει να αναγνωρίσει το παιδί του και παρέα με την Αναστασία θα προσπαθήσουν να καλύψουν όλα τα χρόνια που πέρασαν και να ζήσουν ευτυχισμένα.  Πηγή
Share this article :
loading...