Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 372

Μπρούσκο Επεισόδιο 372

Πλέον είναι γεγονός το μωρό το έφεραν στο σπίτι ο Αχιλλέας μαζί με τη Μελίνα αλλά η Μελίνα έχει τεράστιους φόβους εάν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει σαν πραγματική μητέρα απέναντι στο μωρό.

  Παράλληλα βλέπουμε ότι στην Κρήτη επικρατεί ένας χαμός αφού η Όλγα φαίνεται ότι εξακολουθεί να κινδυνεύει,  αλλά ο Σήφης παρέα με τον Μηνά καταφέρνουν να μάθουν ποιος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας που γίνονται.  Παράλληλα ενόψει του γάμου της Αλίκης βλέπουμε ότι η σκληρή Πανίτσα πηγαίνει και της ζητάει τις συμβουλές της πως θα πάει  και θα ρίξει έναν άντρα που της αρέσει.
Ένα παράξενο  γεγονός δίχως καμία εξήγηση συμβαίνει ανάμεσα στον Μηνά και στη Δάφνη αφού δείχνουν να θρηνούν χωρίς όμως να αποκαλύπτουν σε κανέναν τους λόγους που συμβαίνει αυτό.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
 Για ακόμα μια φορά ο Διαμαντής επεμβαίνει στις ζωές των άλλων και έχει επηρεάσει για τα καλά το Νεκτάριο όπου και εκείνος με τη σειρά του πηγαίνει και λέει στον Ματθαίο να πάει να κάνει τεστ πατρότητας στο παιδί να εξακριβώσει ότι είναι δικό του και δεν του λέει ψέματα η Αναστασία. 
Αυτά τα λόγια του Νεκτάριου εξαγριώνουν για τα καλά τον Ματθαίο.  Παρ όλο που η Βασιλική είναι ενοχλημένη τελικά ο Σήφης δέχεται την πρόταση του φίλου του, του Μηνά να γίνει κουμπάρος τους.  
Οι όμορφες στιγμές που ζει η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα φαίνεται ότι θα αναστατωθούν για ακόμα μια φορά αφού η Μελίνα πετάγεται έντρομη τη νύχτα και λέει στον Αχιλλέα ότι το μωρό τους δεν αναπνέει.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 373 εδώ
Share this article :
loading...