Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 373

Μπρούσκο Επεισόδιο 373

Απ' ότι φαίνεται το ζευγάρι ζει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους παρά την έντονη αγωνία αλλά και τις πολλές ανασφάλειες που έχει η Μελίνα για το εάν καταφέρει να τα βγάλει πέρα με το μωρό.  Ανησυχητικά είναι όμως και τα νέα από την Μάρθα, αφού δείχνει να περνάει άσχημα και η αιτία είναι η απόφασή της να πάει και να δώσει το μωρό της για υιοθεσία.

Ο Ματθαίος η Αναστασία και η Όλγα για ακόμα μια φορά απ ότι φαίνεται θα συγκρουστούν δημόσια και θα έχουν μια δυσάρεστη αντιπαράθεση αναμεταξύ τους. 
Ο Πάτροκλος πλέον αποκαλύπτει τον πραγματικό του εαυτό και η άσχημη συμπεριφορά που έχει απέναντι στην Άννα θα οδηγήσει το ζευγάρι να συγκρουστούν και η Άννα παίρνει την απόφαση ώστε να τον διώξει από το σπίτι.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
  Ο Μηνάς παρέα με τη Δάφνη δείχνουν να είναι εξοργισμένοι και η αιτία είναι ότι έχουν πολλές απουσίες και πρέπει να διαβάσουν όλο το καλοκαίρι ώστε να πάνε και να δώσουν εξετάσεις τον Σεπτέμβριο. 
Ο Ματθαίος  κάνει κάτι το παράτολμο και επισκέπτεται τον Διαμαντή στη φυλακή και του λέει ότι ξέρει τα πάντα για την ίντριγκα που είχε σκαρώσει μαζί με την Όλγα. Ο Διαμαντή για ακόμα μια φορά θα θελήσει να θολώσει τα νερά και δεν θα διστάσει να κατηγορήσει την ανιψιά του την Αναστασία.
 Ο Παύλος Γιαννακάκης φαίνεται ότι ζει πολύ όμορφες στιγμές αφού δίνουν τα χέρια μαζί με τον γιο του τον Σήφη ώστε να επισφραγίσουν ένα επαγγελματικό τους βήμα. 
Ένα ξαφνικό νέο που θα φέρει ο Μανωλιός στην Αναστασία αλλά και τον Ματθαίο θα είναι η αιτία ώστε να αναστατώσει τους πάντες.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 374 εδώ
Share this article :
loading...