Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 374

Μπρούσκο Επεισόδιο 374

Πλέον τα νέα για τον Διαμαντή φαίνεται ότι τρέχουν με τη ταχύτητα του φωτός αφού διαρρέουν πάρα πολύ γρήγορα, αναστατώνοντας έντονα την Αναστασία αλλά και τον Σήφη. Η υπερβολική αγάπη που έχει η Αναστασία προς τον Διαμαντή φαίνεται να προβληματίζει έντονα τον Ματθαίο. 

Πλέον η παρουσία του μωρού φαίνεται να ολοκληρώνει την ευτυχία που έχει ο Αχιλλέας μαζί με την Μελίνα. 
Παράλληλα βλέπουμε τον Σήφη να κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να αντέξει στην ιδέα, ότι σύντομα θα αποχωριστεί την αγαπημένη του κόρη, αφού η πρώην γυναίκα του η Αγγελική θα παντρευτεί τον Ανδρέα. 

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Η Δάφνη μαζί με την Βασιλική φαίνεται ότι τρέχουν ώστε να στήσουν το γάμο της Αγγελικής στα Μάταλα,  αγνοώντας ότι εκφράζουν κάποιες αντιρρήσεις ο Μηνάς αλλά και ο Σήφης.
Εντελώς τυχαία η Αναστασία θα συναντήσει την Άννα και θα μάθει τα νέα για τον χωρισμό της μαζί με τον Πάτροκλο και θα προσπαθήσει να τους ξαναφέρει πιο κοντά. 
Ο Μάρκος φαίνεται ότι βάζει κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το παρελθόν που έχει ο Ματθαίος στον Παύλο Γιαννακάκη και θα τον κάνει να ανησυχήσει. 
Η γιαγιά φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ εξαγριωμένη με την σχέση που έχει ο Ματθαίος και η Αναστασία και έτσι θα του κλείσει οριστικά την πόρτα της. 
Απ' ότι φαίνεται η τύχη είναι μαζί με τον Μανωλιό και την Κωνσταντίνα αλλά η αιφνιδιαστική είσοδος της Αλεξάνδρας το σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας και τα νέα που θα τους πει θα τους προκαλέσουν τεράστια αναστάτωση.   Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 375 εδώ

Share this article :
loading...