Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 375

Μπρούσκο Επεισόδιο 375

Ο Αχιλλέας φαίνεται ότι εξαπολύει κάποιες κατηγορίες στην Αλεξάνδρα και της λέει ότι δεν πιστεύει τίποτα από αυτά που τους λέει .
Η Άννα θα ενημερώσει τον Πάτροκλο ότι η Αστυνομία θα κάνει κάποιες έρευνες σχετικά με την σχέση που είχε μαζί με τον Γερμανό, όπου ο Γερμανός είχε έντονη ανάμιξη στην υπόθεση της απαγωγής της Μελίνας. 

Παράλληλα βλέπουμε τον Αχιλλέα μαζί με τον Ματθαίο να βάζουν στο Νεκτάριο να ακούσει τις συνομιλίες που είχε η Όλγα μαζί με το Διαμαντή ώστε να καταφέρουν να τον πείσουν για το ποιος είναι πραγματικά ο Διαμαντής. Αυτή η συζήτηση όμως θα τον κάνουν να υποψιαστεί ότι τελικά ο Πάτροκλος πρέπει να ήταν συνεργός του πατέρα του, του Διαμαντή. 
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Η γιαγιά θα προχωρήσει σε μια παράξενη κίνηση και θα βάλει τον Ματθαίο σε ένα τεράστιο δίλημμα όταν θα του ζητήσει να χωρίσει από την αγαπημένη του την Αναστασία και θα φέρει σαν μεγάλο επιχείρημα τον τραγικό θάνατο των γονιών του. 
Ο Μανωλιός παρέα με την Κωνσταντίνα φαίνεται ότι είναι ευτυχισμένοι αλλά έχουν και μια μεγάλη ανασφάλεια αφού ξαφνικά κέρδισαν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό . 
Ύστερα από μια περιπέτεια υγείας του θείου τους εκτός από την Αναστασία, θα κάνει τελικά πίσω ο Σήφης ως προς τη συνεργασία που έχει μαζί με τον Παύλο, γεγονός που θα τον αναγκάσουν να πάρει άλλα μέτρα ενάντια στον Διαμαντή.  Πηγή 
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 376 εδώ

Share this article :
loading...