Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 376

Μπρούσκο Επεισόδιο 376

Η Μελίνα θα κάνει κάτι το πολύ αξιοπερίεργο απέναντι στη Μάρθα και αυτό είναι ότι θα τις επιτεθεί με πρωτόγνωρη σκληρότητα σε ότι αφορά το μωρό που πλέον το θεωρεί δικό της παιδί.  Αυτή η συμπεριφορά της Μελίνας προκαλεί την έντονη έκπληξη του Αχιλλέα.
Για ακόμα μια φορά η Αναστασία μαζί με την Όλγα θα συγκρουστούν και αυτή τη φορά η νικήτρια σε αυτή τη σύγκρουση αναδεικνύεται η Όλγα, αφού η Αναστασία μετανιώνει για τη σκληρή στάση που είχε. 
Ο Παύλος Γιαννακάκης θα πάει και θα επισκεφθεί τον Διαμαντή στη φυλακή, όπου και θα τον απειλήσει ανοιχτά ότι θα τον πολεμήσει με ότι μέσο έχει. 
Πλέον είναι γεγονός και οι μεταξύ τους βεντέτα ξεκινάει.  
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Η Αλεξάνδρα θα μιλήσει στη Δήμητρα και στον  Νεκτάριο για την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται η Μάρθα. 
Η Δήμητρα θα πάει και θα επισκεφθεί την Μάρθα ώστε να εξακριβώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται η γυναίκα.  Εν τω μεταξύ βλέπουμε ότι κάτι παράξενοι θόρυβοι που ακούγονται μέσα στο σπίτι θα ταράξουν έντονα την Μελίνα ενώ ο Αχιλλέας φαίνεται ότι το συγκεκριμένο γεγονός το αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη δυσπιστία. 
Ο Πάτροκλος τελικά καταφέρνει και ξεγλιστράει σαν φίδι και λυγίζει την Άννα όπου τον ξανά δέχεται και πάλι πίσω στο σπίτι με τον όρο ότι δεν θα έχει καμιά σχέση με τον Διαμαντή.  
Ο Σήφης θα πάει και θα μάθει από τον Μανούσο ότι ο Διαμαντής τον αποκλήρωσε  και δεν υπάρχει πουθενά στη διαθήκη του.  Πηγή
Share this article :
loading...