Home » » Μπρούσκο: η Μελίνα γίνεται μάνα

Μπρούσκο: η Μελίνα γίνεται μάνα

Mproysko-i-Melina-ginetai-manaΗ Μελίνα έχει τρομερή αγωνία αν τελικά ο Αχιλλέας δεχτεί να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.  Μόλις επιστρέψει ο Αχιλλέας στο σπίτι θα τις ανακοινώσει ότι και εκείνος είναι σύμφωνος στο να υιοθετήσουν ένα μωρό.Τότε η Μελίνα με δάκρυα στα μάτια τον αγκαλιάζει. 

Όλη αυτή η συζήτηση της Μελίνας και του Αχιλλέα την κρυφακούει η Ανδρούλα όπου θα πάει σε ένα κρυφό σημείο του σπιτιού που δεν θα την ακούει κανείς να κάνει ένα τηλεφώνημα. 
Λίγες μέρες αργότερα η Μελίνα και ο Αχιλλέας παίρνουν την απόφαση να πάνε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Κύπρου για να ξεκινήσουν και επισήμως διαδικασίες για την αίτηση υιοθεσίας.

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Το ζευγάρι έχει επισκεφτεί την πρόνοια και ο αρμόδιος τους λέει ότι θα πρέπει να περιμένουν γιατί οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες εκτός κι αν οι ίδιοι βρουν το παιδί που είναι να πάρουν.  Το ζευγάρι στεναχωρημένο επιστρέφει στο σπίτι η Ανδρούλα βλέπει την Μελίνα που είναι λίγο στεναχωρημένη και την ρωτάει τι συμβαίνει και η ίδια του απαντάει ότι για να υιοθετήσουν ένα παιδί θα πρέπει να περιμένουν γιατί οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες. 

Η Ανδρούλα της λέει ότι μπορεί να την βοηθήσει.  Της λέει ότι μια γυναίκα που είναι φτωχή και έχει 7 παιδιά έχει ένα υγιέστατο κοριτσάκι τριών μηνών αλλά δυστυχώς δεν έχει λεφτά να το μεγαλώσει. Έτσι η γυναίκα θέλει να το δώσει για υιοθεσία. Η Μελίνα τρομερά συγκινημένη της λέει ότι εκείνη το θέλει πολύ το μωρό. 

Η Ανδρούλα της λέει ότι θα κανονίσουν να κλείσουν ένα ραντεβού με αυτή την γυναίκα για να πάνε να δουν το μωρό και τότε η Μελίνα θα πάρει τηλέφωνο τον Αχιλλέα για να του πει τα χαρούμενα νέα εκείνος όμως δεν χαίρεται γιατί θέλει να μάθει ακριβώς περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. 

Το ραντεβού έχει κλειστεί και η Μελίνα με τον Αχιλλέα πάνε παρέα με την Ανδρούλα να συναντήσουν τη μητέρα του μωρού που βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση. 
Είναι ένα όμορφο κοριτσάκι που η Μελίνα έχει συνέχεια στο μυαλό της και λέει στον Αχιλλέα να  πουν αμέσως ναι γιατί το μωρό της αρέσει. Όμως Αχιλλέας ζητάει από τη γυναίκα δύο μέρες προθεσμία ώστε να αποφασίσουν τι θα κάνουν.  Η Μελίνα είναι υπέρ ευτυχισμένη και λέει στον Αχιλλέα ότι επιτέλους έγινε μάνα.  Ο Αχιλλέας την αγκαλιάζει και της λέει ότι είναι το καλύτερο δώρο που του έχει κάνει.  Πηγή
Share this article :
loading...