Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 362

Μπρούσκο Επεισόδιο 362

Η Αστυνομία παίρνει ένταλμα και πάει να κάνει έρευνα στο σπίτι του Διαμαντή και εκεί ανοίγουν το χρηματοκιβώτιο και βρίσκουν στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν την βαριά κατηγορία που τους κατήγγειλε ο Σήφης. 
Όλο αυτό το γεγονός θα είναι η αιτία να συλληφθεί ο Διαμαντής και μαζί με την σύλληψη του Διαμαντή θα πάρει μαζί του και όλους τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς, αφού με τις αποκαλύψεις που θα γίνουν θα αλλάξουν μια για πάντα οι σχέσεις τους αλλά και οι ζωές τους.

Τώρα μεταφερόμαστε στην σύλληψη του Διαμαντή όπου αυτό το γεγονός έχει σοκάρει τους πάντες με τον Διαμαντή στην ανάκριση να συνεχίζει και να εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, παρ όλο που φαίνεται ότι το παιχνίδι για εκείνον έχει τελειώσει από νωρίς.

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Ο απόηχος αυτού του γεγονότος θα καταφέρει και θα φτάσει μέχρι την Κύπρο γεγονός που θα τους αναστατώσει όλους τους γνωστούς  του και τους συνεργάτες του.

 Παράλληλα βλέπουμε τον Πάτροκλο να έχει χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του αφού κάνει ότι μπορεί ώστε να καταλάβει τι πραγματικά έχει συμβεί. 

Η Αναστασία μαζί με τον αδερφό της τον Σήφη θα έχει μια σύγκρουση μεγατόνων, αφού οι δύο τους απ ότι φαίνεται αντιλαμβάνονται τα γεγονότα που συμβαίνουν εντελώς διαφορετικά.
Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα φαίνονται να έχουν αναστατωθεί για τα καλά με αυτή την είδηση που αφορά την απαγωγή της Μελίνας, αλλά για τη Μελίνα αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να έχει αλλάξει τις προτεραιότητές της, αφού συνεχίζει και δίνει μεγάλη σημασία στην υιοθεσία του παιδιού που θέλουν να φέρουν στο σπίτι τους Έτσι το ζευγάρι εξακολουθεί και φτιάχνει το δωμάτιο του παιδιού ώστε να είναι έτοιμο.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 363 εδώ

Share this article :
loading...