Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 363

Μπρούσκο Επεισόδιο 363

Η Αναστασία θα καταρρεύσει στα χέρια του πατέρα της όταν θα ακούσει ένα σοκαριστικό γεγονός από το στόμα του αδερφού της. Αυτό το γεγονός είναι ότι εκείνος πήγε και κατήγγειλε τον θείο του τον  Διαμαντή στην Αστυνομία σχετικά με τα στοιχεία που είχε για την απαγωγή. 
Στην Κρήτη φαίνεται να καταφθάνουν από την Κύπρο ο Ματθαίος ώστε να πάει να στηρίξει την αγαπημένη του την Αναστασία και μαζί του έχει έρθει και ο Νεκτάριος όπου θέλει να βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του, τον Πάτροκλο όπου και εκείνος είναι διαλυμένος. 
Παράλληλα βλέπουμε την Λουκία να είναι ενοχλημένη όταν και εκείνη θα καταλάβει ότι όλη αυτή η ιστορία με την σύλληψη του Διαμαντή, ήταν η αιτία να έρθει πιο κοντά ο Παύλος μαζί με τον γιο του τον Σήφη. 

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
 Ο Μανωλιός θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να πάει και να μάθει τι πραγματικά συνέβη και ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που πήγαν και συνέλαβαν τον Διαμαντή αλλά άθελά του ο Μανωλιός θα πάει και θα διατυμπανίσει  ότι συνέλαβαν τον Διαμαντή σε όλα τα Χανιά. 
Παράλληλα ένας νέος καβγάς ξεκινάει σε ένα άλλο ζευγάρι και αυτό είναι η Δάφνη μαζί με τον Μάρκο αφού θα συγκρουστούν όταν η Δάφνη θα ομολογήσει στον Μάρκο ότι σκέφτεται  ακόμα τον πρώην άνδρα της και την απασχολεί αυτό που περνάει.
Παράλληλα βλέπουμε και την Ευρυδίκη που είναι άσχημα τραυματισμένη στο νοσοκομείο και να είναι ακόμα τρομοκρατημένη ύστερα από τις απειλές που της είπε ο Πάτροκλος και θα καταθέσει στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα ληστείας αποκρύβοντας την πραγματική αλήθεια που έφαγε τόσο ξύλο. 
Ο  Σήφης δείχνει να είναι πραγματικά εξοργισμένος όταν θα δει μέσα στο σπίτι του τον Ματθαίο. Τώρα μεταφερόμαστε στην Κύπρο αφού και εκεί οι εξελίξεις τρέχουν με τον ο Αχιλλέα και την  Μελίνα να δείχνουν να είναι τρομοκρατημένοι ύστερα από τις προειδοποιήσεις της ψυχολόγου της Αλεξάνδρας ότι κινδυνεύει η ζωή τους.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 364 εδώ
Share this article :
loading...