Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 364

Μπρούσκο Επεισόδιο 364

Μπροστά στον έντονο θυμό μου που έχει ο Σήφης βλέπουμε την αδελφή του την Αναστασία να υπερασπίζεται σθεναρά την σχέση της αλλά και ότι ο Ματθαίος βρίσκεται στο σπίτι τους και αυτό το γεγονός θα εξοργίσει τον Σήφη.

Ένα γεγονός που δεν αναμενόταν και θα εκπλήξει για τα καλά την Αναστασία είναι ότι ο Ματθαίος θα της ανακοινώσει ότι η οικογένειά της πρέπει να αναλάβει τώρα τα έξοδα της ζημιάς που έγινε με την χαλασμένη παρτίδα κρασιών που έστειλαν στην Κίνα και πρέπει να αποζημιώσει τόσο αυτούς αλλά και τους Κινέζους.
Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε και την γιαγιά να βρίσκεται έντονα στο πλευρό της Όλγας και έχει σαν πρώτο της στόχο, να διαλύσει τον περιβόητο έρωτα Ματθαίο και Αναστασίας. 
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Ο Αχιλλέας μαζί με την Μελίνα δείχνουν να είναι πάρα πολύ τρομοκρατημένοι όταν ακούν διά στόματος της Αλεξάνδρας ότι η πραγματική ταυτότητά της οικιακής βοηθού δεν είναι αυτή που γνωρίζουν, αλλά είναι διαφορετική και ο λόγος που τους πλησίασε ήταν να τους κάνει κακό ιδιαίτερα στον Αχιλλέα.
 Η ώρα της Αποκάλυψης για την Δήμητρα έχει φτάσει αφού βλέπουμε την Άννα να τη φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί της ζητάει εξηγήσεις σχετικά με την σχέση που είχε μαζί με τον Πάτροκλο.  

Αυτή η κίνηση όμως το μόνο που θα αποφέρει είναι το ζευγάρι να έχει έναν πολύ άσχημο καβγά.  Ο Σήφης δείχνει να έχει χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του στην σκέψη και ότι ο θείος του είναι άμεσα εμπλεκομένους στην υπόθεση της απαγωγής της Μελίνας.
Σε ένα τηλεφώνημα που θα έχει μαζί με την Μελίνα θα της εκφράσει τη μεγάλη του επιθυμία να την δει από κοντά.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 365 εδώ
Share this article :
loading...