Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 365

Μπρούσκο Επεισόδιο 365

Πλέον οι εξελίξεις βάζουν φωτιά μέσα στο σκηνικό της σειράς μπρούσκο αφού ο Διαμαντής προφυλακίζεται με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και αυτό το γεγονός θα προκαλέσει το μεγάλο σοκ σε όλους αλλά κυρίως στον Πάτροκλο αλλά και στην Αναστασία που δείχνει να είναι εκνευρισμένη με τον αδερφό της,  αφού έμαθε ότι εκείνος είναι που πήγε και κατήγγειλε στην Αστυνομία τις υποψίες και τα στοιχεία που είχε.

Ο Σήφης  δείχνει να είναι ένα ψυχολογικό ράκος αφού πιστεύει ότι ο θείος του ο Διαμαντής πρέπει να έχει κάνει πολύ περισσότερα από εκείνα που έχουν ανακαλύψει μέχρι ώρας.

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Παράλληλα η οικογένεια των Ματθαίων φαίνεται ότι έχουν κηρύξει και εκείνοι τον δικό τους πόλεμο στο Διαμαντή καθώς απαιτούν να πάρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό που τους ανήκει με την αποζημίωση, σχετικά με τα χαλασμένα κρασιά από την παρτίδα που έστειλαν στην Κίνα.

Ο Ματθαίος μαζί με την Αναστασία εξακολουθεί να περιμένουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να καταφέρουν να ζήσουν ξανά μαζί .
Ο Αχιλλέας παρέα με την Μελίνα θα ταξιδέψουν στα Χανιά και ο Σήφης βρίσκει την κατάλληλη στιγμή ώστε να εξομολογηθεί στη Μελίνα τι πραγματικά έχει ανακαλύψει για το θείο του κι ότι ακόμα τι σκέφτεται και ότι  την αγαπάει ακόμη. 

 Αυτή η συνάντηση για ακόμα μια φορά θα οδηγήσει τον Αχιλλέα και τον Σήφη να έχουν μια φοβερή σύγκρουση μεταξύ τους. 
Σύγκρουση δεν θα έχουν μόνο αυτοί αλλά και ο Μάρκος μαζί με την γυναίκα του την Δάφνη αφού θα ανακαλύψει ότι η Δάφνη πήγε και επισκέφθηκε στη φυλακή τον Διαμαντή.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 365 εδώ
Share this article :
loading...