Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 366

Μπρούσκο Επεισόδιο 366

Η εξελίξεις μέσα στη σειρά Μπρούσκο είναι ότι ο Διαμαντής  βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.  Αν και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής  προσπαθεί να δώσει κουράγιο στους γιους του και τους λέει ότι είναι θέμα ημερών ώστε να βγει έξω.

Παράλληλα  βλέπουμε την Δάφνη να προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον Μάρκο ότι όλα αυτά είναι φήμες ότι πήγε και είδε τον Διαμαντή. 
Ο Αχιλλέας προχωρά ένα βήμα παραπάνω και πετάει κατάμουτρα την κατηγορίας στο Σήφη ότι τον θεωρεί ως κύριο εγκέφαλο στην απαγωγή της Μελίνας και έχει το κίνητρο τα χρήματα. 
Αυτά τα λόγια του Αχιλλέα φαίνεται ότι ενοχλούν έντονα την Μελίνα.  Ο Παύλος Γιαννακάκης γίνεται στην κυριολεξία έξω φρενών μαζί με την Λουκία αφού την υποψιάζεται ότι εκείνη υπονομεύει  την σχέση που έχει μαζί με το γιο του. 
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!

Ο Διαμαντής αν και βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, δίνει εντολή στους ανθρώπους του ώστε να τακτοποιήσουν την Όλγα και εκείνη δέχεται απειλές για τη ζωή της. 

Πανικόβλητη φαίνεται ότι παίρνει δραστικές αποφάσεις.  Η μεγάλη απόρριψη που εισπράττει η Αντιγόνη από τον Νεκτάριο φαίνεται ότι την εξαγριώνει και τον απειλεί ότι θα πάει να αποκαλύψει την σχέση που είχαν στη γυναίκα του τη Δήμητρα. 

Ο μεγάλος έρωτας του Αχιλλέα αλλά και της Μελίνας φαίνεται να αναθερμαίνεται τη στιγμή που βρίσκονται στην Κρήτη αφού τους θυμίζει παλιές αγαπημένες στιγμές που πρωτογνωρίστηκαν.  Η Αναστασία παίρνει την απόφαση να πάει και να αποκαλύψει στον Ματθαίο το γεγονός ότι είναι ο πραγματικός πατέρας στο παιδί που έχει. 

 Παράλληλα βλέπουμε και τον Σήφη να φτάνει η ώρα που θα πρέπει να πάει να αντιμετωπίσει την έντονη οργή που έχει ο θείος του ο Διαμαντής εναντίον του.  Πηγή 
Share this article :
loading...