Home » » Μπρούσκο: Ο Σήφης καταγγέλλει στην αστυνομία τον Διαμαντή

Μπρούσκο: Ο Σήφης καταγγέλλει στην αστυνομία τον Διαμαντή

Μπρούσκο: Ο Σήφης καταγγέλλει στην αστυνομία τον ΔιαμαντήΣτην αστυνομία φαίνεται πως θα καταγγείλει τον Διαμαντή ο Σήφης, σύμφωνα με το περιοδικό «Tvzάπινγκ». Στήνει μαζί με τον Μηνά ένα σχέδιο, προκειμένου να απομακρύνει τον Διαμαντή από το σπίτι του και να μπει κρυφά για να ψάξει να βρει αν υπάρχουν εκεί χρήματα από την απαγωγή της Μελίνας.
Με τη δεύτερη προσπάθεια το χρηματοκιβώτιο ανοίγει και μπροστά του αποκαλύπτεται ένας καινούργιος άγνωστος κόσμος που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Έχοντας μαζί του φωτογραφίες από τα χαρτονομίσματα από την απαγωγή, τα τσεκάρει και για κακή του τύχη διαπιστώνει ότι πρόκειται για τα ίδια που βρίσκονται μέσα εκεί.
Φανερά ταραγμένος επικοινωνεί με τον Μηνά και του μιλάει για τις αποκαλύψεις του: «Ορκίζομαι να τον καταδώσω στην αστυνομία και μετά ας πεθάνω...».
Ο Σήφης καλείται να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του, αναφορικά με την κατάδοση στην αστυνομία και τη σύλληψη του θείου του. Πρόκειται όμως για μια απόφαση που δικαιώνει μετά από πολλά χρόνια τον Παύλο Γιαννακάκη.
Παρά τα έντονα αισθήματα αγάπης για τον Διαμαντή, ο Σήφης καταγγέλλει στην αστυνομία τον Διαμαντή για την απαγωγή της Μελίνας. Αμέσως ο αστυνομικός εκδίδει ένταλμα σύλληψης εναντίον του επιχειρηματία. Λίγες ώρες αργότερα οι Αρχές φτάνουν έξω από το σπίτι του για να τον συλλάβουν. Πηγή
Share this article :
loading...