Home » » Μπρούσκο – Αποκλειστικό: Τρεις αποχωρήσεις στον τρίτο κύκλο!

Μπρούσκο – Αποκλειστικό: Τρεις αποχωρήσεις στον τρίτο κύκλο!

mprouskoΤον προσεχή Ιούνιο θα ολοκληρωθούν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, Μπρούσκο.
Η Βάνα Δημητρίου, η σεναριογράφος της σειράς, ετοιμάζει τα καλύτερα εν όψει του φινάλε του δεύτερου κύκλου, όμως ήδη έχουν ξεκινήσει οι προεργασίες εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alterinfo.gr, θα υπάρξουν τρεις αποχωρήσεις και οι τρεις αφορούν γυναικείους ρόλους. Πρόκειται για την «Αγγελική» (Ανατολή Γρηγοριάδου), την «Ευριδίκη» (Μέλπω Κολόμβου) και την «Αντιγόνη» (Ιουλία Καλογρίδη).
Παράλληλα, θα υπάρξουν και νέοι ρόλοι που θα κάνουν την εμφάνισή τους στον τρίτο κύκλο της σειράς, αλλά η εταιρεία παραγωγής Make It Productions δεν βιάζεται να προχωρήσει τις συζητήσεις, αφού θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά τον τρίτο κύκλο της σειράς, επίσης, τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον προσεχή Ιούλιο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου των επεισοδίων που θα προβληθούν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.  Πηγή: http://alterinfo.gr/   Σταύρος Καλογεράκης  
Share this article :
loading...