Home » » Όλες οι εξελίξεις του Μπρούσκο: Ο Διαμαντής πίσω από τα κάγκελα!

Όλες οι εξελίξεις του Μπρούσκο: Ο Διαμαντής πίσω από τα κάγκελα!

Διαβάστε παρακάτω, όλες τις εξελίξεις της σειράς «Μπρούσκο» που θα δείτε μέσα στην εβδομάδα.

Στην Κρήτη, ο Σήφης βασανίζεται από άσχημες σκέψεις και στην υποψία και μόνο ότι ο θείος του ήταν μπλεγμένος στην απαγωγή της Μελίνας, προχωρεί σε μια παράτολμη κίνηση: μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή και ανοίγει το χρηματοκιβώτιό του! Μπροστά του βλέπει δεσμίδες χρημάτων- ελέγχει τους αριθμούς και καταλαβαίνει αμέσως ότι πρόκειται για τα λύτρα που είχαν δοθεί για να σωθεί η πρώην γυναίκα του. Ο θείος του προφανώς ήταν ο εγκέφαλος της απαγωγής, αλλά σκέφτεται τα χρόνια που πέρασαν, όταν ήταν πάντα εκεί για τον ίδιο και την αδερφή του και δεν ξέρει τι να κάνει. Για μερικές μέρες, λοιπόν, μελετά τις επόμενες κινήσεις του και στο τέλος αποφασίζει να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Ένα πρωί, ο Διαμαντής βλέπει αστυνομικούς στην πόρτα του σπιτιού του, τον συλλαμβάνουν και τον οδηγούν στο κελί. Η Αναστασία αρνείται να δεχτεί ότι ο θείος της είναι ένοχος για κάτι, μια που ο Σήφης απέφυγε να της πει το παραμικρό, ενώ κι ο ίδιος ο Διαμαντής αγνοεί ότι ο άνθρωπος που τον έστειλε πίσω από τα κάγκελα ήταν ο ίδιος του ο ανιψιός.

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Η Μελίνα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αλλά...
Ένα μωρό είναι αυτό που λείπει για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της Μελίνας και του Αχιλλέα και πλέον, με όλες τις άλλες πόρτες κλειστές, το ζευγάρι προσανατολίζεται στη λύση της υιοθεσίας. Η Ανδρούλα, η οποία έχει προσληφθεί ως οικιακή βοηθός στο σπίτι τους, δείχνοντας ψεύτικες συστατικές επιστολές, είναι αυτή που θα τους δώσει τη λύση, μιλώντας τους για τη Μάρθα, μια πολύ αξιοπρεπή αλλά και πολύ φτωχή γυναίκα, η οποία δυσκολεύεται να ζήσει την οικογένειά της. Ο άνδρας της δουλεύει στα καράβια με πολύ λίγα χρήματα και σκέφτονται να δώσουν το κοριτσάκι που απέκτησαν πριν από μόλις τρεις μήνες για υιοθεσία προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή... ακούγοντάς την, η Μελίνα αρχίζει να ελπίζει ότι το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και πείθει τον Αχιλλέα να κάνουν το επόμενο βήμα και της ζητούν να πάρουν το μωρό σπίτι τους για μία μέρα και η Μάρθα δέχεται, γιατί η οικογένεια Ματθαίου είναι γνωστή σε όλη την Κύπρο. Πολύ γρήγορα, η κοπέλα δένεται με το παιδί και τηλεφωνεί συνέχεια στη μητέρα του για να μάθει τι κάνει, ενώ πηγαίνει και στο σπίτι τους «φορτωμένη» με δώρα και γλυκά. Όμως, δυστυχώς κι αυτό το όνειρο θα λήξει σύντομα με τον πιο άδοξο τρόπο και το ζευγάρι θα αργήσει ακόμη να αποκτήσει το παιδί που τόσο πολύ θέλει.



Το τέλος της Μελίνας
Η σχέση του Νεκτάριου με την Αντιγόνη έχει αλλάξει πλεύση... τουλάχιστον από τη δική του πλευρά. Η Αντιγόνη παραμένει πολύ ερωτευμένη και περιμένει από εκείνον να υλοποιήσει την υπόσχεση που της έδωσε ότι μετά τη βάφτιση του παιδιού του το καλοκαίρι, θα ζητήσει διαζύγιο από τη Δήμητρα και οι δυο τους θα ζήσουν επιτέλους μαζί χωρίς να κρύβονται. Όμως, ο Νεκτάριος έχει ξεχάσει τα ωραία λόγια και πλέον όλη του η προσοχή είναι στραμμένη στη γυναίκα του και την οικογένειά του. Η Αντιγόνη, λοιπόν, βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση, γιατί ο άνδρας που αγαπά και μέχρι πρότινος την κυνηγούσε την αποφεύγει και της ραγίζει την καρδιά. Όταν, δε, τον βλέπει να φέρεται τόσο τρυφερά στη Δήμητρα, συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει ευτυχία για την ίδια και αρχίζει να σκέφτεται τι θα κάνει.



Από περιοδικό TV Μανία, Τεύχος 1121.  Πηγή
Share this article :
loading...