Home » » Μπρούσκο: Η Αναστασία αποκαλύπτει στον Ματθαίο την αλήθεια για το παιδί τους και η ζωή του Αχιλλέα κινδυνεύει!

Μπρούσκο: Η Αναστασία αποκαλύπτει στον Ματθαίο την αλήθεια για το παιδί τους και η ζωή του Αχιλλέα κινδυνεύει!


brousko

Το Μπρούσκο, η σειρά που καθηλώνει καθημερινά χιλιάδες τηλεθεατές στους δέκτες του, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές.
 Η παγίδα του Σήφη στον Διαμαντή
Κατόπιν συνεννοήσεως με τον Σήφη, ο Μηνάς παρασύρει τον Διαμαντή στα αμπέλια, ούτως ώστε να μπορέσει ο Σήφης να «χωθεί» μέσα στο σπίτι του θείου του και να ψάξει για στοιχεία που τον ενοχοποιούν. Η Ανδρούλα δίνει ελπίδες στη Μελίνα, λέγοντάς της πως γνωρίζει μια οικογένεια που πιθανόν να θέλει να δώσει το μωρό τους για υιοθεσία. Στο μεταξύ η Δάφνη ψάχνει τις ρίζες της και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η καταγωγή της προέρχεται.. από τη Σουηδία, ενώ παράλληλα η απόπειρα της Πανίτσας να «αποπλανήσει» τον Παύλο Γιαννακάκη αποτυγχάνει παταγωδώς. Ο Ματθαίος ανυπομονεί να ξεσκεπάσει τον Διαμαντή και να μπορέσει πλέον να ζήσει ελεύθερα τον έρωτά του με την Αναστασία, πληγώνοντας άθελά του την Όλγα που εξακολουθεί να τον αγαπάει. Μια τυχαία συνάντηση με τη Λουκία θα δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό στο Σήφη. Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας ενοχλείται απ’ την απροειδοποίητη επίσκεψη της Αλεξάνδρας σπίτι του, ενώ τόσο ο ίδιος όσο κι η Μελίνα, ξαφνιάζονται με τη διαπίστωση ότι η νεαρή ψυχολόγος γνωρίζει πάρα πολύ καλά την οικιακή τους βοηθό, την Ανδρούλα.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
 Η Αναστασία λέει την αλήθεια στον Ματθαίο για το γιο τους
Μετά την φυλάκιση του Διαμαντή, η Αναστασία είναι επηρεασμένη ψυχολογικά και ευάλωτη. Ο Ματθαίος προσπαθεί να την παρηγορήσει κι εκείνη συγκινείται. Τότε αποφασίζει να του πει ότι το παιδί είναι δικό του. Ο Κύπριος επιχειρηματίας, με δάκρυα στα μάτια, σαστίζει και χαίρεται πάρα πολύ με αυτά τα νέα, ενώ θέλει να πάνε στο ληξιαρχείο να δώσει το όνομά του στο παιδί. Η γιαγιά Ανδριανή αντιδρά και λέει πως η Αναστασία του είπε για άλλη μία φορά ψέματα.
Η απόπειρα δολοφονίας του Αχιλλέα
Κι ενώ οι μέρες περνούν στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας, η Ανδρούλα καταστρώνει ένα σχέδιο εκδίκησης για τον αδικοχαμένο γιο της. Ρίχνει στην πορτοκαλάδα του Αχιλλέα υπνωτικό, με σκοπό να τον σκοτώσει. Όμως τελευταία στιγμή συνειδητοποιεί την πράξη της και βάζει μικρότερη δόση…  Πηγή
Share this article :
loading...