Home » » Μπρούσκο ο Διαμαντής προφυλακίζεται!

Μπρούσκο ο Διαμαντής προφυλακίζεται!

Mproysko-o-Diamantis-profylakizetaiΌταν ο Μανούσος ανακοινώνει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Διαμαντή όλοι σκυθρωποί αναμένουν τι θα συμβεί. videogr.gr Πλέον τα πράγματα είναι σκούρα αφού ο Διαμαντής κατηγορείται για συμμετοχή σε μια εγκληματική οργάνωση και ότι είχε την ηθική αυτουργία στην απαγωγή της Μελίνας. 

Τις κατηγορίες της ενισχύουν τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του  όπου και είχε προσομοιώσει ο Σήφης πριν τα παραδώσει.  Αυτό που κατάφερε ο Μανούσος είναι να πάρει προθεσμία και να απολογηθεί ο Διαμαντής. Ο Διαμαντής κατέθεσε στον ανακριτή και στον εισαγγελέα ότι τα χρήματα που είχε στο χρηματοκιβώτιο του ήταν από συναλλαγές από διάφορους εμπόρους κρασιών από την Κρήτη.

 Ακριβώς την επόμενη μέρα ο Πάτροκλος μαζί με το Νεκτάριο θα επισκεφθούν τον Διαμαντή, με τον τελευταίο να προσπαθεί να κρύψει την αγωνία του αλλά και το μεγάλο φόβο που έχει. videogr.gr Η Αναστασία από τη μεριά της θα βρει παρηγοριά στο Ματθαίο όπου και της συμπαραστέκεται και έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα πλέον το σχέδιο εκδίκησης του ενάντια στο Διαμαντή.  

Τελικά η ημέρα έφτασε και η απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα είναι ο Διαμαντής να προφυλακιστεί αφού δεν κατάφερε να τους πείσει. Ο Διαμαντής οδηγείται στη φυλακή με την κατηγορία για συμμετοχή και ηθική αυτουργία σε εγκληματική οργάνωση. 
Ο Πάτροκλος φαίνεται να είναι αναστατωμένος αλλά τον πλησιάζει ο Μανούσος και του λέει ότι δεν πρόκειται ο Διαμαντής να τον παραδώσει στην Αστυνομία.  Πλέον τα άσχημα νέα έχουν μαθευτεί σε όλα τα Χανιά και όλος ο κόσμος μένει σοκαρισμένος. 
Share this article :
loading...