Home » » Μπρούσκο συμβόλαιο θανάτου μέσα στην σειρά.

Μπρούσκο συμβόλαιο θανάτου μέσα στην σειρά.

Mproysko-symvolaio-thanatou-mesa-stin-seiraΠλέον οι μέρες περνούν και η φετινή τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και αυτό ισχύει και για την σειρά μπρούσκο αφού κι εκείνη φτάνει στην ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν για φέτος. Οι εξελίξεις θα γίνουν συναρπαστικές αφού επρόκειτο να υπάρξει ένα συμβόλαιο θανάτου εναντίον της Όλγας στα επόμενα επεισόδια. 

Ο Ματθαίος μαζί με την Όλγα συμφώνησαν να κρατήσουν μυστικό ότι έχουν πάρει διαζύγιο και στόχος τους είναι να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τον Διαμαντή.  
Η Όλγα όμως συνεχίζει και εξακολουθεί να δέχεται απειλές για την ζωή της από τον αδίστακτο Διαμαντή αφού έχει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με την κοπέλα.  Εκείνη αποφασίζει να συναντήσει τον Ματθαίο και να του αποκαλύψει όλες τις απειλές που δέχεται από τον Διαμαντή.  
Για να τον πείσει ότι λέει την αλήθεια του βάζει ανοιχτή  ακρόαση με τον Διαμαντή να της λέει για τα χαλασμένα κρασιά που πρέπει να στείλει και να καταστρέψει τον Ματθαίο. Ο Ματθαίος θα καταφέρει να πείσει την Όλγα  να στραφεί εναντίον του  Διαμαντή και της υπόσχεται ότι θα την έχει υπό την προστασία του. 
Ο Διαμαντής έχει αρχίσει να καταλάβει τι έχει γίνει και τότε γίνεται έξω φρενών. Η Όλγα  δείχνει να είναι τρομοκρατημένη και ζητάει τη βοήθεια του Ματθαίου αλλά εκείνος φαίνεται να την αγνοεί και τότε θα στραφεί στον κρητικό επιχειρηματία τον Σήφη. 
 Ο Σήφης θα ανταποκριθεί πολύ γρήγορα και τα πράγματα θα μπλεχτούν και εκείνη θα είναι σε μια καταδίωξη όπου και θα έρθουν αντιμέτωποι με τον θάνατο.  Θα έρθουν αντιμέτωποι με τον θάνατο αφού ο σκληρός Διαμαντής έχει δώσει εντολή στους δολοφόνους να σκοτώσουν την Όλγα.  Πηγή
Share this article :
loading...