Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 377

Μπρούσκο Επεισόδιο 377

Ο Αχιλλέας είναι πάρα πολύ επηρεασμένος από τα λόγια της Δήμητρας και πάει να δει την βιολογική μητέρα του μωρού την Μάρθα, για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.  
  

Δίπλα από το καφενείο της Κωνσταντίνας, πάει να ανοίξει ένα γραφείο τελετών ο Κίκης, αλλά η Κωνσταντίνα και η Δάφνη προσπαθούν ώστε να μην ανοίξει αυτό το γραφείο τελετών. 
Οι ετοιμασίες για το γάμο της Βασιλικής και του Μηνά συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς. 
 Στη φυλακή πάει ο Σήφης για να επισκεφτεί τον Διαμαντή και θα του πει πολύ άσχημες κουβέντες.  
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!

Συγκλονιστηκές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού ο Μάρκος μαζί με τον Παύλο και με την υποστήριξει του Χρήστου,  σκέφτονται να μπουν κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή για να βρουν ενοχοποιητικά στοιχεία.
Στο καφενείο της Κωνσταντίνας, ο Πάτροκλος έχει ξεχάσει το κινητό του και ο Μανωλιός που θα το πάρει στα χέρια του, χωρίς να το θέλει θα βρει άπειρες φωτογραφίες της Δήμητρας.

Βλέπουμε τις εξελίξεις να τρέχουν μέσα στη σειρά ο ΜΠΡΟΥΣΚΟ  με την Μελίνα να ανακαλύπτει, ότι κάποιος άντρας  βρίσκεται έξω από το σπίτι τους και τους παρακολουθεί και θα τρομοκρατηθεί.  

Όταν θα επιστρέψει ο Αχιλλέας θα ανακαλύψει ότι η Μελίνα και το μωρό απουσιάζουν, ενώ το σπίτι είναι παραβιασμένο.  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 378 εδώ
Share this article :
loading...