Home » » Μπρούσκο το φινάλε της σειράς θυμίζει αμερικανική ταινία!

Μπρούσκο το φινάλε της σειράς θυμίζει αμερικανική ταινία!

brouskoΤο φινάλε της σειράς θα θυμίζει περισσότερο σε μια αμερικανική περιπέτεια παρά σε μια ελληνική σειρά.  Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή μη βλέπουμε ότι ο Μηνάς μαζί με την Βασιλική είναι χαμένοι στην ευτυχία τους, αφού την ημέρα που θα παντρευτούν, έχουν δίπλα τους όλα τα πρόσωπα που αγαπούν περισσότερο.  

Όταν ο Αχιλλέας μαζί με την Μελίνα θα πάνε στην παραλία για το γαμήλιο γλέντι, βρίσκουν στο δρόμο έναν λιπόθυμο άνδρα.

Το ζευγάρι θα σταματήσει να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος θα σηκωθεί και με την απειλή του όπλου θα τους πάρει και θα τους πάει σε ένα ερημικό μέρος.
Εκεί θα βρουν και άλλους πληρωμένους δολοφόνους και θα αναγκάσουν την Μελίνα να βρει κάποιον τρόπο, ώστε να πάει ο Σήφης.  Παρά τις μεγάλες αντιδράσεις που θα εκφράσει η κοπέλα,  θα αναγκαστεί να κάνει αυτό που της λένε.  

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Έτσι παίρνει τηλέφωνο τον Σήφη και του ζητάει να πάει στο σημείο,  γιατί έπαθε ζημιά με το αυτοκίνητό της.  Ο Σήφης όμως χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα, έχει πάνω του το όπλο, ώστε να ρίξει μπαλοθιές στο γάμο .

Όταν θα φτάσει στο σημείο ο Σήφης βρίσκει την Μελίνα να κλαίει  και έναν άντρα να έχει καρφώσει το πιστόλι στο κεφάλι του Αχιλλέα. 

Ο Αχιλλέας ύστερα από μια μάχη που θα δώσει με τον έναν από αυτούς, θα καταφέρει να τον αφοπλίσει και φωνάζει στην Μελίνα και τον Σήφη να τρέξουν και να κρυφτούν.  Τότε θα εμφανιστούν άλλοι τρεις δολοφόνοι και τους απειλούν ανοιχτά, ότι εκεί θα πεθάνουν.  

Ένας από αυτούς απειλεί τη Μελίνα και είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη και αμέσως μπαίνει μπροστά ο Σήφης ώστε να την προστατέψει.  Ο πυροβολισμός βρίσκει τον Σήφη και τον τραυματίζει πάρα πολύ σοβαρά.  Τότε το μέρος θα συγκλονισθεί από την μεγάλη κραυγή που θα βγάλει η Μελίνα.  Πάντως στο γάμο όλοι δείχνουν να είναι προβληματισμένοι για το που βρίσκεται το ζευγάρι και ο Σήφης.  Πηγή: videogr.gr
Share this article :
loading...