Home » » Μπρούσκο επεισόδιο 386 - Φινάλε Β' Κύκλου

Μπρούσκο επεισόδιο 386 - Φινάλε Β' Κύκλου

Mproysko epeisodio 386 - FinaleΠλέον είναι γεγονός φτάσαμε στο τελευταίο επεισόδιο για την φετινή τηλεοπτική χρονιά. Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε πολλά γεγονότα αλλά και ανατροπές, που θα καταφέρουν να αλλάξουν για πάντα τις συνήθειες και τις ζωές μέσα από τους πρωταγωνιστές στην σειρά Μπρούσκο. 
Τελικά ο περιβόητος γάμος ανάμεσα στην Βασιλική  και τον Μηνά  θα γίνει αλλά θα περιέχει πολλά εμπόδια, αλλά και πολλά επικίνδυνα και απρόσμενα γεγονότα που θα συμβούν κατά την διάρκεια που θα γίνει το πάρτι, όπου και θα μπουν σε μεγάλο κίνδυνο οι ζωές σε τρεις από τους πρωταγωνιστές μέσα στην σειρά. 
Ο πρωταγωνιστής μέσα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση φαίνεται να είναι ένας περιβόητος άγνωστος άνδρας όπου έχει καταφτάσει στην Κρήτη και έχει γίνει η σκιά στις ζωές των Ματθαίων αλλά και στους Γιαννακάκηδες. 
Ο Αχιλλέας μη γνωρίζοντας τι πραγματικά τον περιμένει, θα εκδηλώσει για ακόμα μια φορά τον μεγάλο έρωτα που νιώθει απέναντι στο πρόσωπο της γυναίκας του της Μελίνας. 

Παράλληλα βλέπουμε την Αναστασία μαζί με τον Ματθαίο πριν φύγουν για το πάρτι θα μάθουν ένα νέο όπου θα τους συνταράξει τη ζωή στην κυριολεξία. Η Κωνσταντίνα κάνει ότι μπορεί ώστε να κρατήσει μυστικό από τον Μανωλιό την περιπέτεια που είχε στο ξενοδοχείο, μαζί με τον Κίκη. Δυστυχώς όμως για την Κωνσταντίνα, ο Μανωλιός θα τα μάθει όλα και θα πάει να καθαρίσει το μεγάλο βάρος που έχει πλέον η τιμή του. 
Τον Νεκτάριο τον περιμένουν καινούργιες περιπέτειες, αφού η Δήμητρα η γυναίκα του έχει μάθει τα πάντα σχετικά με την παράνομη σχέση που είχε μαζί με την Αντιγόνη. 
Πλέον πάμε στη φυλακή και στον απελπισμένο Διαμαντή, όπου παίρνει την απόφαση να δώσει μια γρήγορη λύση στο μεγάλο αδιέξοδο που νιώθει με τον πιο δραματικό τρόπο που υπάρχει! Αυτόν της αυτοκτονίας. 
Ο Σήφης, ο Αχιλλέας και η Μελίνα πλέον είναι γεγονός θα πέσουν θύματα σε αυτή την απίστευτη παγίδα που τους έχει στήσει αυτός ο άγνωστος άνδρας με τις πιο επικίνδυνες και απρόβλεπτες συνέπειες για εκείνους. 
Πλέον η τρίτη τηλεοπτική χρονιά της σειράς Μπρούσκο αναμένεται να μας καθηλώσει μπροστά από την τηλεόραση με τις μεγάλες ανατροπές που θα δούμε μέσα στη σειρά.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!    Πηγή: 
http://www.videogr.gr/
Share this article :
loading...