Home » » Μπρούσκο ο γάμος που θα βαφτεί με αίμα!

Μπρούσκο ο γάμος που θα βαφτεί με αίμα!

mprousko
Έτσι φτάνοντας στην φετινή τηλεοπτική σεζόν για την πετυχημένη σειρά μπρούσκο βλέπουμε ότι θα υπάρξουν συνταρακτικές εξελίξεις.  

Η σεναριογράφος της σειράς Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου μας επιφυλάσσουν  πολλές εκπλήξεις και πολλές ανατροπές στο φινάλε της σειράς.  
Έτσι θα παρακολουθήσουμε τον γάμο της Βασιλικής μαζί με το Μηνά να γίνεται σε ένα πανέμορφο εκκλησάκι όπου και στο ίδιο είχε παντρευτεί η Αναστασία μαζί με τον Αντώνη στον πρώτο τηλεοπτικό κύκλο της σειράς.  


Έτσι ύστερα από πολλές ανατροπές και από πολλά γεγονότα που έχουν περάσει η Βασιλική μαζί με το Μηνά καταλαβαίνουν ότι ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλον και παίρνουν την απόφαση να παντρευτούν για δεύτερη φορά. 
Έτσι βλέπουμε παρά τις αντιρρήσεις της Βασιλικής ο Σήφης να γίνεται κουμπάρος του ζευγαριού αφού είναι αδελφικός φίλος του γαμπρού αλλά η Βασιλική θα ήθελε στη θέση του να βρίσκεται η Μελίνα.  Την ημέρα του γάμου το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένο με τον κουμπάρο να ρίχνει αμέτρητες μπαλωθιές για χάρη του φίλου του.  Ο Μηνάς όμως αργεί και ακόμα μια φορά θα καταφέρει να τα κάνει όλα μούσκεμα αφού έχει ξεχάσει την ανθοδέσμη της νύφης στο σπίτι.

  Έτσι τρέχει να την πάρει από το σπίτι και θα κάνει έξω φρενών τη Βασιλική.  Ύστερα από τις εξηγήσεις που θα της δώσει ο Μηνάς θα καταφέρει να την ηρεμήσει. 
Πλέον όλοι στο εκκλησάκι του δείχνουν να είναι ευτυχισμένοι με το γάμο. Λίγες ώρες αργότερα βλέπουμε το νέο ζευγάρι να πηγαίνει στο πάρτι στην παραλία όπου και είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά.  Εκεί όμως κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά τους περιμένει.  


Έτσι λοιπόν η ώρα για το πάρτι έφτασε  και οι τραγικές στιγμές στο φινάλε της σειράς θα συμβούν παρακάτω.  Εμφανίζεται ο περιβόητος σκληρός δολοφόνος ο Νικηφόρος ( Μάνος Γαβράς ) όπου και θα ταράξει στην κυριολεξία όλες τις ισορροπίες μέσα στην αγαπημένη μας σειρά από δω και πέρα.  Ο Νικηφόρος έχει γίνει η πραγματική σκιά της Αναστασίας και του Ματθαίου,  ενώ είναι έτοιμος να φέρει εις πέρας την εντολή δολοφονίας που πήρε, για τον Αχιλλέα και την Μελίνα.  




Ο άνθρωπος είναι τόσο καλά οργανωμένος αφού κανείς δεν γνωρίζει ότι υπάρχει.


  Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα πριν πάνε στο πάρτι παίρνουν την απόφαση να περάσουν κάποιες υπέροχες στιγμές μαζί.  Έτσι βλέπουμε να φέρνουν το υιοθετημένο μωράκι τους στο σπίτι και πάνε στην παραλία όπου είχαν βρεθεί πριν από δύο χρόνια.  Όταν όμως θα βρεθούν σε έναν ερημικό δρόμο προς την παραλία όπου και θα γίνει το πάρτι,  ο Αχιλλέας βλέπει έναν άνθρωπο που είναι πεσμένος στο δρόμο και τρέχει να τον βοηθήσει. 
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!   
Εκεί ξεκινούν όλα! 

Ο Αχιλλέας κατεβαίνει να βοηθήσει τον άντρα!  Εκείνος σηκώνεται και του καρφώνει το πιστόλι στο κεφάλι και απειλεί το ζευγάρι να τους ακολουθήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα.  Η Μελίνα έχει γίνει στην κυριολεξία άσπρο πανί από το φόβο, ενώ ο Αχιλλέας ψάχνει κάποιον τρόπο ώστε να καταφέρει να διαφύγουν.  Μάταια όμως οι δολοφόνοι έχουν οργανώσει τόσο καλά το σχέδιο τους, που είναι δύσκολο να αντιδράσουν.  Εκεί βλέπουμε τους δολοφόνους να λένε στη Μελίνα να τσακιστεί και να πάρει τηλέφωνο τον Σήφη ώστε να πάει στο σημείο.
Στην αρχή η Μελίνα αρνείται, αλλά οι δολοφόνοι θα φροντίσουν να της αλλάξουν, τη γνώμη.  

Η Μελίνα ξεσπά σε λυγμούς και παίρνει τηλέφωνο τον Σήφη ότι της έσκασε το λάστιχο και να πάει να την βοηθήσει.  Ο Σήφης σπεύδει να την βοηθήσει αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν οι δολοφόνοι είναι ότι πάνω του έχει το πιστόλι που έριχνε μπαλωθιές στο γάμο. 

Έτσι λοιπόν βλέπουμε τον Σήφη να καταφθάνει στο σημείο που του υπέδειξε η Μελίνα.  Ο πληρωμένος δολοφόνος Νικηφόρος κρύβεται πίσω από ένα δέντρο ώστε να μην τον εντοπίσει ο Σήφης και εκείνη την ώρα βλέπουμε και τον Αχιλλέα να διαπληκτίζεται με έναν από αυτούς που τον σημαδεύει με το όπλο.  

Οι δολοφόνοι φαίνονται έτοιμοι να πατήσουν την σκανδάλη και να τους αποτελειώσουν και ο Σήφης ενστικτωδώς μπαίνει μπροστά από τη Μελίνα ώστε να τη σώσει και τραυματίζεται  εκείνος!  Παράλληλα βλέπουμε ότι κανένας στο πάρτι του γάμου δεν γνωρίζει τι συμβαίνει και όλοι περιμένουν τους τρεις πρωταγωνιστές της σειράς ώστε να το γιορτάσουν!  Πηγή: http://www.videogr.gr/
Share this article :
loading...