Home » » Μπρούσκο μυρωδιά θανάτου σε Σήφη, Μελίνα, Αχιλλέα

Μπρούσκο μυρωδιά θανάτου σε Σήφη, Μελίνα, Αχιλλέα

Mproysko-myrwdia-thanatou-se-Sifi-Melina-AxilleaΣυγκλονιστικές παραμένουν οι εξελίξεις που θα δούμε στη σειρά μπρούσκο αφού στα Χανιά θα εμφανιστεί ένας μυστηριώδης άγνωστος άνδρας ο Νικηφόρος ο οποίος θέλει να κάνει κακό στην οικογένεια του Ματθαίου και ειδικά στον Αχιλλέα στην Μελίνα. Ο Νικηφόρος θα μιλάει στο τηλέφωνο με αυτόν που του έχει δώσει εντολή να μπει στη ζωή του ζευγαριού και θα του κάνει μια τρομερή αποκάλυψη πως στην ενέδρα του θανάτου που θα στήσει θα είναι μέσα και ο Σήφης. 
Ο παράξενος άντρας θα βάλει σε εφαρμογή το σατανικό το σχέδιο την βραδιά του γάμου της Βασιλικής και τη Μηνά. Το ζευγάρι θα παντρευτεί σε ένα ερημικό ξωκλήσι με κουμπάρο τον Σήφη και το γλέντι θα πραγματοποιηθεί σε μια ερημική παραλία όπου οι δυο τους γνωρίστηκαν. 

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Η Μελίνα και ο Αχιλλέας ενώ πηγαίνουν για το γλέντι στο δρόμο θα δουν έναν άνδρα που είναι αναίσθητος.

Τότε θα σταματήσουν ώστε να μπορέσουν να τον βοηθήσουν αλλά εκείνη την στιγμή ο άνδρας θα σηκωθεί όρθιος και με την απειλή του όπλου θα απαιτήσει από τον Αχιλλέα και την Μελίνα να τον ακολουθήσουν στο δάσος. 
Η Μελίνα είναι έντρομη και φωνάζει ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί να την ηρεμήσει και να δει πως θα διαφύγουν.

 Αυτοί που κρατάνε το ζευγάρι θα βάλουν την Μελίνα να πάρει τηλέφωνο τον Σήφη για να πάει κι εκείνος εκεί. Τότε η Μελίνα παίρνει το Σήφη και του λέει ότι έχουν μείνει στο δάσος από λάστιχο και να πάει εκεί να τους βοηθήσει. Τότε ο Σήφης φεύγει από το σπίτι και πάει στο δάσος ώστε να βοηθήσει την Μελίνα ενώ μαζί του έχει και το όπλο αφού το είχε πάρει για το γαμήλιο γλέντι ώστε να ρίξει μπαλωθιές. 
Όταν φτάνει στο σημείο που του έχει δείξει η Μελίνα θα δει την κοπέλα να κλαίει σπαρακτικά αλλά μόλις πλησιάσει κοντά της θα εμφανιστεί ο άντρας που έχει κολλήσει το όπλο στο κεφάλι του Αχιλλέα.
Ο  Αχιλλέας προσπαθεί να τον αφοπλίσει άλλα εμφανίζονται και άλλοι άντρες και δεν μπορούν να διαφύγουν. 

Τώρα οι τέσσερις άντρες με όπλα στα χέρια πλησιάζουν τον Αχιλλέα την Μελίνα αλλά και τον Σήφη όπου ο Σήφης προσπαθεί με τα χέρια του να κάνει ο τι μπορεί για να προστατέψει την Μελίνα...  Πηγή
Share this article :
loading...