Home » » Μπρούσκο τι μας περιμένει στο ξεκίνημα του τρίτου κύκλου !

Μπρούσκο τι μας περιμένει στο ξεκίνημα του τρίτου κύκλου !

Mproysko-ti-mas-perimenei
Πολλές είναι οι αλλαγές που θα συμβούν μέσα στην αγαπημένη μας σειρά μπρούσκο όπως έχει δηλώσει και ο υπεύθυνος του προγράμματος Γιάννης Λάτσιος.  
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή μια από αυτές τις αλλαγές είναι και η αλλαγή ώρας της σειράς,  όπου θα ξεκινήσει να παίζει λίγο μετά το δελτίο ειδήσεων. 
Δεύτερη αλλαγή που βλέπουμε μέσα στη σειρά είναι να μπαίνουν πολλά πρόσωπα καινούργια, όπως ο Μάνος Γαβράς που παρακολουθεί σαν σκιά τη ζωή των Γιαννακάκηδων αλλά και των Ματθαίων.  
Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε να απειλεί  κιόλας την ζωή του Σήφη αλλά και της Μελίνας και του Αχιλλέα.  Δύο νέα πρόσωπα που θα καλωσορίσει η σειρά μπρούσκο είναι δύο θηλυκές παρουσίες μέσα στη σειρά.

Η μια είναι η Ειρήνη Μπαλτά όπου και είχε παίξει στην κωμική σειρά του Αντέννα και παρίστανε την Λόλα και η δεύτερη είναι Κοραλία Καράντη όπου και θα παίξει καθοριστικό ρόλο μέσα στην ζωή των  Γιαννακάκηδων.  
Την Δευτέρα δεκαπέντε Ιουνίου δηλαδή πριν δεκαπέντε μέρες, άρχισαν τα γυρίσματα για το πρώτο επεισόδιο  του τρίτου κύκλου της αγαπημένης μας σειράς.  Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Share this article :
loading...