Home » » Μπρούσκο ο Διαμαντής αυτοκτονεί με όπλο στη φυλακή!

Μπρούσκο ο Διαμαντής αυτοκτονεί με όπλο στη φυλακή!

mprousko-diamantisΠλέον όσο περνούν οι μέρες βλέπουμε τον Διαμαντή να μοιάζει όλο και πιο αποδυναμωμένος αφού έχει αποκτήσει μια στρατιά από εχθρούς.

Στην αρχή βλέπουμε τον Αχιλλέα να τον απειλεί ότι θα τον καταστρέψει και θα φροντίσει να μπει και ο Πάτροκλος στη φυλακή, αφού τους θεωρεί υπεύθυνους για την απαγωγή της Μελίνας.

Τα προβλήματα του Διαμαντή αλλά και του Πάτροκλου δεν σταματούν εκεί αφού ο Αχιλλέας και ο Ματθαίος ζητάνε επίμονα από τον Πάτροκλο να τους επιστρέψει τα χρήματα που του είχαν δώσει αφού πλέον δεν είναι αδερφός τους.

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τα νέα και τα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!
Ο Πάτροκλος αρνείται ότι έχει τα χρήματα και ο μόνος που ζητάει από τα αδέρφια να σταματήσουν είναι ο Νεκτάριος χωρίς όμως να καταφέρνει τίποτα.  Ο Διαμαντής μέσω του Νεκταρίου ζητάει να πάει να πει στον Αχιλλέα και τον Ματθαίο να σταματήσει να διεκδικούν τα χρήματα.  Ακόμα ο Διαμαντής εκμυστηρεύεται στον Νεκτάριο ότι ένα μεγάλο πρόσωπο θα τον βοηθήσει ώστε να αποφυλακιστεί.
Άσχημο τα νέα για τον Διαμαντή όμως δεν αργούν να φτάσουν μέσω του δικηγόρου του όπου και θα τον ενημερώσει ότι θα δικαστεί χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Η σειρά πλέον παίρνει ο ορκισμένος εχθρός του Διαμαντή, ο Παύλος Γιαννακάκης αφού έχει συγκεντρώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ποτέ δεν άφησε χρέη στα παιδιά του, όταν έφυγε από την Κρήτη, ενώ καταφέρνει να αποδείξει ότι οι υπογραφές σε εκείνα τα έγγραφα που έχει ο Διαμαντής είναι όλες οι πλαστές.  Όταν ο Διαμαντής ενημερώνεται μέσα στη φυλακή από τον δικηγόρο του, τι επρόκειτο να κάνει ο Παύλος Γιαννακάκης τρομοκρατείται.

Εκεί παίρνει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του αφού η αυτοκρατορία που έκτισε όλα αυτά τα χρόνια πλέον μοιάζει σαν στάχτη.
Έτσι βλέποντας ότι ο Σήφης και η Αναστασία του έχουν γυρίσει την πλάτη και είναι πλέον μόνος του, με τον Πάτροκλο να είναι με το ένα πόδι στη φυλακή, βλέπουμε τον Διαμαντή να καρφώνει ένα όπλο πάνω του, να το πιέζει και να τραβά τη σκανδάλη.

Τότε ο Διαμαντής πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα χωρίς κανείς να γνωρίζει εάν είναι ζωντανός ή έχει πεθάνει.

Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα μέσα από το κανάλι του Αντέννα.  

Το εξής δημοσίευμα δεν ανήκει σε μας, είναι αποκλειστικότητά του περιοδικού «My tv» και της Σοφίας Τσίρκα.  Πηγή
Share this article :
loading...