Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο - 402

Μπρούσκο Επεισόδιο - 402

mproysko-epeisodia-399-400-401-402-403Παράλληλα βλέπουμε και την Μελίνα να αναχωρεί από τα Χανιά και ο Αχιλλέας να αναχωρεί και εκείνος για την πανέμορφη Φλωρεντία. 
Παράλληλα βλέπουμε και τον Πάτροκλο να είναι πολύ εκνευρισμένος μαζί με την Άννα και παίρνει την απόφαση να πάει και αυτός στην πανέμορφη Φλωρεντία.

 Εδώ θα συναντήσουμε και τον Μάρκο να κάνει μία φοβερή ανακάλυψη ότι ο περιβόητος Νικηφόρος Απέργης και οι ρίζες του, προέρχονται από την γνωστή κυπριακή οικογένεια του Δημοσθένους, αλλά όλα αυτά τα στοιχεία δεν μπορούν να τον οδηγήσουν σε κάποια συμπεράσματα για το πρόσωπο του Νικηφόρου.

Ωστόσο όμως βλέπουμε ότι αυτό που ανακάλυψε ο Μάρκος θα ενοχλήσει έντονα τον Νικηφόρο, όπου φοβάται ότι τα σχέδια που έχει καταστρώσει θα βγουν στην επιφάνεια και παίρνει την απόφαση να πάει και να προσεγγίσει τον Πάτροκλο.
Ο Μάρκος παρέα με την Βασιλική θα κάνουν κάποιες απελπισμένες προσπάθειες, ώστε να καταφέρουν και να βοηθήσουν την Δάφνη και τον Μηνά στα διαβάσματα τους, όπου δίνουν εξετάσεις για να καταφέρουν να περάσουν την τάξη στο σχολείο τους. 
Εδώ έρχεται να συμπληρώσει το σκηνικό και η Χρυσάνθη όπου θα κάνει κάποιες ανακοινώσεις, αλλά η ανακοίνωση που θα προκαλέσει σοκ είναι ότι θα αναχωρήσει από την Κρήτη.
Η Μελίνα θα βγει για δείπνο παρέα με τον Σήφη και την κόρη του, αλλά πάντα θα είναι σε ένα φιλικό επίπεδο!... Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 403 εδώ





Σου αρέσει το Μπρούσκο; Κάνε like για να βλέπεις επεισόδια και νέα!

Share this article :
loading...