Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο - 403

Μπρούσκο Επεισόδιο - 403

mproysko-epeisodia-399-400-401-402-403Το γεγονός ότι η μικρή Στεφανία έχει κολλήσει μαζί την Μελίνας έχει προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό του Σήφη. 
Ο Νικηφόρος συνεχίζει και εκτελεί κατά γράμμα τα σχέδια του και προσεγγίζει με ύπουλο τρόπο την Δάφνη και αυτό θα το κάνει εντελώς κρυφά από τον Μάρκο. Εδώ βλέπουμε και τον Μηνά να δίνει κάποιες οδηγίες στον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, ώστε να καταφέρει ο Κίκης να κατακτήσει την Κωνσταντίνα με διάφορα τερτίπια και οικονομικά επιχειρήματα που έχει. 

Εδώ βλέπουμε και τον Μανωλιό που αντιμετωπίζει και αυτός τα δικά του προβλήματα, αφού πολύ γρήγορα θα καταλάβει ότι τα Ιταλικά που ξέρει  δεν είναι αυτά που θα τον αντιπροσωπεύσουν στην Φλωρεντία και φαίνεται ότι μπαίνει και αυτός σε καινούργιες περιπέτειες εκεί. 

Ύστερα από την αποβολή και την πολύ χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ο Πάτροκλος ξεθάβει τα βαθιά αισθήματα που έχει για την Δήμητρα και η συμπεριφορά του απέναντι στην Άννα είναι στην κυριολεξία δραματική, αφού θα την απαξιώσει στην πρώτη ευκαιρία. 
Η Χρυσάνθη το ανακοίνωσε και τελικά το κάνει, αφού την βλέπουμε να αποχωρεί από την Κρήτη, αφού όμως πρώτα θα έχει μια πολύ παράξενη συνάντηση και μέσα από αυτή τη συνάντηση θα δημιουργηθούν πολλά μυστήρια που θα μας απασχολήσουν στα παρακάτω επεισόδια. 
Εδώ βλέπουμε να ανατρέπονται τα πάντα αφού μια αποκάλυψη έρχεται να φέρει στοιχεία στο φως.
Αυτή η αποκάλυψη αφορά την Χρυσάνθη και το παρελθόν που είχε, αλλά και το μέλλον που θα έχει και την κρυφή σύνδεση που έχει με κάποιον που είναι υπεράνω πάσης υποψίας μέσα στη σειρά!  
Παρά την τεράστια απόσταση που έχουν ανάμεσα τους η Μελίνα και ο Αχιλλέας  τίποτα δεν φαίνεται ότι είναι ικανό να μπορέσει να τους διαλύσει την ευτυχία που έχουν, μέχρι τη στιγμή που ο Αχιλλέας θα δεχτεί ένα πολύ άσχημο τηλεφώνημα και αυτό το τηλεφώνημα θα προέρχεται από την Κύπρο!  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 404 εδώ





Σου αρέσει το Μπρούσκο; Κάνε like για να βλέπεις επεισόδια και νέα!

Share this article :
loading...