Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 405

Μπρούσκο Επεισόδιο 405

mproysko-epeisodia-404-405-406-407-408Φωτιά στις εξελίξεις βάζει αυτό το επεισόδιο, όπου για την κατάσταση της υγείας της Μάρθας  η Μελίνα νιώθει κάποιες τύψεις. Η Μάρθα μπορεί να έχει επανέλθει από το κώμα, αλλά δεν κάνει τίποτα για την υγεία της και συνεχίζει να πίνει.

Παράλληλα θα δούμε και την Άννα να πηγαίνει στη φυλακή για να δει τον Διαμαντή  και να του ζητήσει να μιλήσει στον Πάτροκλο, ώστε να τα ξαναβρούν. Τώρα πηγαίνουμε στην Φλωρεντία όπου και θα συναντήσουμε τον Μανωλιό να κάνει και εκείνος τα δικά του, αφού εξαφανίζεται συνεχώς και τώρα θα τον ξαναβρούν.
 Οι σχέσεις πλέον της Δήμητρας φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να φτιάχνονται μαζί με την οικογένεια. Ο Παύλος δείχνει να είναι πολύ στενοχωρημένος, αφού χώρισε με την Χρυσάνθη. Τότε ο Νικηφόρος θα του κάνει μία πρόταση να πάνε μια βόλτα με το σκάφος του, γεγονός που θα ενοχλήσει έντονα το Μάρκο λόγω ότι ο Νικηφόρος ενδιαφέρεται πολύ για την Δάφνη.
Ο Σήφης πλέον έχει ένα μεγάλο πρόβλημα μαζί με την κόρη του την Στεφανία! Η μικρούλα  κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να ξεφορτωθεί την Όλγα. 
Η Ξένια θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να πάει και να εκβιάσει τον Νικηφόρο και αυτές οι κινήσεις της θα έχουν σαν αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να έχει βίαια αντίδραση απέναντι της. 
Εδώ για θα δούμε και τον Αχιλλέα να φτάνει αιφνίδια στα Χανιά γεγονός που θα ενοχλήσει πάρα πολύ τον Μηνά και θα κάνει κάτι ώστε να εκνευρίσει τον Αχιλλέα. Αυτό που θα κάνει είναι ότι θα λέει συνέχεια ψέματα για το που βρίσκεται η Μελίνα.
Παράλληλα θα δούμε  ότι μία όμορφη  έξοδο στην Φλωρεντία θα έχει σαν αποτέλεσμα να ανατραπεί με τον χειρότερο τρόπο από ένα τηλέφωνο που θα γεμίσει εξελίξεις και πάρα πολλά ερωτηματικά!   Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 406 εδώ


Σου αρέσει το Μπρούσκο; Κάνε like για να βλέπεις επεισόδια και νέα!

Share this article :
loading...